haaruitval bij syfillis

 • #1

  Heb eind december penecelinnespuiten tegen syfillis gehad. Ik vermoed dat ik in de tweede fase zat, want had last van haaruitval, vermoeidheid en druk achter het oog. Klachten zijn inmiddels weg, alleen haaruitval is nog niet minder geworden. Weet iemand hoe lang het duurt voordat je haar terug komt?

  Reageer
  #2

  Beste meneer, mevrouw,

  Voor een interview in het Soa Aids Magazine ben ik -journalist- op zoek naar iemand die syfillis heeft en daarover wil praten. Het volgende nummer van dit magazine staat in het teken van syfillis. Een eeuw geleden overleden mensen nog aan deze geslachtsziekte, wat betekent het hebben ervan anno 2008? Wat voor gevolgen heeft syfillis, en de medicatie ertegen, in lichamelijk opzicht? Wat voor gevolgen heeft het seksueel, psychologisch en in sociaal opzicht?
  Mocht u hierover willen praten: heel graag. Mocht u eerst meer informatie willen over een eventueel interview en/of over mijn werkwijze, neemt u vooral contact met mij op. Ik wil al wel vast beloven dat u als u dat wenst anoniem kunt blijven.
  Ik hoop van u te horen. U kunt mij bereiken op: 035 6033575 of via [email protected]

  Een hartelijke groet,
  Jolanda aan de Stegge

  Reageer
  #3

  ik heb ook juist mijn inspuitingen achter de rug en mijn haar is ook aan't uitvallen.graag had ik van u vernomen of uw hhar terug gekomen is.

  Reageer
  #4

  Er is ook een kwaadaardige huisarts die ziekten verspreidt en dat i Kerseboom uit Wouwbrugge voorheen werkzaam te Drachten werkzaam tussen haakjes. Heeft een persoonlijkheidsstoornis en is erg moeilijk en kan niets en liegt en verloochent en bedreigt en vernedert patienten, Wist gegevens uit en verloochent patienten en hun beroep was zonder staat van dienst als ambteloos burger.

  Reageer
Reageer op: haaruitval bij syfillis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief