Enig idee wat dit kan zijn?

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo, sinds vanochtend zit dit plekje bij mijn buitenste schaamlippen, iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn? Het is ook maar 1 plekje en voor de rest zit er nergens iets afwijkends. Wilde vandaag de huisarts bellen maar die was uiteraard dicht ivm Pinksteren

  Reageer
  #2

  Moeilijk te zeggen zo. Kan een talgkliertje zijn

  Reageer
  #3

  Heb je je de afgelopen paar dagen ziek gevoeld of vreemd. Of een nieuwe vriend. Het kan een schuurplekje zijn maar of een ontstoken haarzakje.

  Reageer
  #4

  Ik heb me niet ziek gevoeld of iets in die richting! Wel zijn ik en mijn ex weer samen. Misschien ook door het weer in combinatie met ondergoed?
  morgen ga ik sowieso even naar de huisarts voor de zekerheid

  Reageer
  #5

  Hallo, zonder je nerveus te maken zou ik wel de dokter even vertellen over deze nieuwe start met je ex. Hij kan natuurlijk tijdens jullie breakup iets hebben opgelopen.

  Reageer
  #6

  In ieder geval niet te veel aanzitten. Om verspreiden te voorkomen

  Reageer
  #7

  Ik ga woensdag even naar de huisarts, alleen dan hebben we een vrouwelijke en voel me daar toch iets meer bij op me gemak haha! Ik blijf er ook zoveel mogelijk vanaf ook als ik naar het toilet ben geweest probeer ik het plekje zoveel mogelijk te vermijden en alleen te deppen op die plek!

  hopelijk is het niks geks ๐Ÿ˜Š

  Reageer
  #8

  Verstandig om naar de huisarts te gaan. Wil je ons laten weten wat ze erover zei?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Enig idee wat dit kan zijn?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief