Hoe groot is mijn risico op HIV?

 • #1

  Kan niet meer slapen omdat ik me zorgen maak over het volgende;

  Ben in het buitenland (in wat slechter aangeschreven landen) naar een aantal Go Go bars geweest waar het er best erg aan toe gaat. Mijn excuses dus als het verhaal wat onsmakelijk wordt voor sommigen.

  Heb in die avond verschillende meiden gezoend en gevingerd, verder is er niks gebeurd. Na het vingeren heb ik hooguit mezelf aangeraakt bij het naar de wc gaan. Heb ook geen wondje op mijn vinger, slechts een wratje maar dat maakt denk ik niet uit.

  Wel hebben sommige meisjes vlak voor het zoenen bijvoorbeeld andere meisjes oraal bevredigd, en weet ik veel wat voor gekke dingen nog meer. En hadden zij bijvoorbeeld een ijsklontje in hun mond die in meerdere vagina's geweest is.

  Ik weet dat de kans in principe nihil is, maar voel me nu al 2 dagen gigantisch moe en heb soort van irritatie bij het slikken (soort keelpijn maar niet echt). Een beetje de symptomen die bij HIV horen, maar ik weet, ook bij allerlei andere minder ernstige aandoeningen. Alleen het baart me zorgen dat het wel begonnen is na die avond. De dag er na meteen al.

  Een andere verklaring zou kunnen zijn dat ik niet veel slaap heb gehad de afgelopen nachten (bijv naar bed gaan om 7uur ochtends, of überhaupt maar 5 uur slapen), en dat dat na deze nacht (inclusief drank) zijn tol ge-eist heeft.

  Hoeveel zorgen moet ik me maken? Maak me namelijk behoorlijk veel zorgen.

  Reageer
  #2

  Ik denk dat de kans op een HIV infectie nihil is. ik zou me daar geen zorgen over maken.

  De laatste verklaring die je geeft is toch het meest voor de hand liggend.

  Reageer
  #3

  heyy

  ik heb vorige week seks gehad met een prostituee, alles goed en wel condoom etc, maar ik heb bij het vingeren denk ik men vinger telkens nat gemaakt met mijn mond en over haar clitoris gestreeld, opnieuw nat met tong op men vingers en strelen. Khad wat gedronken. Enig kans op hiv!?

  Reageer
  #4

  Nee.

  Reageer
Reageer op: Hoe groot is mijn risico op HIV?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief