Bang voor HIV positief

 • #1

  Beste mensen,

  Ik heb na 19 jaar de kans gezien om toch eens gemeenschap te hebben met een meisje.

  Dit meisje was geen vriendin ofzo wel was ik hier al langer mee bezig..

  Helaas heeft het meisje een slechte reputatie bij kennissen en vrienden van mij waardoor ik toch al zo mijn vermoedens had (hierdoor liet ik mij niet afschrikken omdat het gewoon een geweldig meisje is)..
  Ook werd ik gewaarschuwd door mijn vrienden doe het met een "rubber" anders heb je dalijk vieze ziektes...

  Ik heb er met het meisje over gepraat zij wist mij te vertellen dat ze de pil al 6 jaar trouw gebruikt en dat ze om het halfjaar een soa test moet doen omdat dit verplicht is in duitsland???

  Zo Naïef als ik was heb ik het zonder condoom gedaan... dit is 5 dagen geleden gebeurd.

  2 nachten nadat ik het onveilig heb gedaan werd ik zweetend wakker met hele vieze steken onder mijn maag (mijn darmstreek).
  waarbij het leek alsof iemand er met een mes in zat te prikken, dit hield z'n 5 minuten aan en is toen weer verdwenen waarop ik rustig verder kon slapen.

  De volgende dagen daarop heb ik diaree misselijk af en toe koppijn met de daarbij behorende koud/warm (soort van griep) en ben ik erg vermoeid alleen veel minder extreem dan dat een griep zou moeten zijn.

  Ik heb zoal mijn huiswerk gedaan en heb al gezien dat nadat je geinfecteerd bent een conversiegriep zal toeslaan met dezelfde symptonen....
  Alleen zou dit enkele weken moeten duren? ik had het na 2 dagen?

  Ik maak me echt heel erg zorgen omdat ik gewoon bang ben dat ik na mijn eerste keer (z'n ezel als ik ben om het onveilig te doen) mijn hele "sexleven" zal hebben verwoest en dat ik zowat mijn leven heb vergooid.
  Zo voelt het nu voor mij ik heb geen intenties om HIV dragers te beledigen!!!

  Ook weet ik dat ik pas na 3 maanden een HIV test kan doen omdat het dan pas efficient is..

  Wel heb ik het meisje gevraagd wanneer ze voor het laatst getest heeft dit was 3 maanden geleden.. alleen na wat research en navraag is het bijna vanzelfspreken dat er genoeg andere mensen de kans hebben gehad om haar te besmetten in de afgelopen 5 maanden..

  Weet iemand of dit gewoon toevallig kan zijn omdat er nu ook het griepvirus heerst? of dat ik echt moet afwachten de komende 3 maanden en altijd met dit beangstigend gevoel moet rondlopen?

  Alvast bedankt

  Anoplease

  Reactie
  #2

  Ga meteen hiv remmers halen, wacht niet totdat het te laat is!

  Reactie
  #3

  Geen paniek. De kans op HIV is ONTZETTEND klein. Als je één keer vaginale onveilige seks hebt gehad met een vrouw is de kans op HIV ongeveer 0,3%. En het is waar, in Duitsland komen vrouwen met regelmaat bij de gynaecoloog voor onderzoek. De klachten die je hebt kunnen overal bij passen. Inderdaad er heerst griep, maar nog belangrijker; vaak maak je het groter in je hoofd en maak je jezelf alleen maar bang en krijg je een soort paniek en dat uit zich dan soms met lichamelijke klachten. Ik werk op een Soa poli. Ik zie veel mensen met hoog risicogedrag. Als jij voor me zat zou ik je vertellen dat je je niet al te veel zorgen moet maken. De kans op Chlamydia of Gonorroe is veel groter. Ga gewoon voor een Soa-test. Ik denk dat je dan gerustgesteld kan zijn?

  Reactie
  #4

  Hallo DokterK,

  Graag zou je ik je nog eens willen vragen voor een klein stukje advies, ik ben een heletijd af geweest van het beangstigend gevoel maar nu komt het weer terug..

  Ik heb ergens gelezen dat spruw ook voorkomt bij HIV Geinfecteerde en nu ben ik iedere dag zeker 3 a 5 keer voor de spiegel mijn tong aan het controleren waarbij ik toch wel wittigheid op mijn tong zie maar ik probeer me dan gerust te stellen dat dat mijn wittige tong (vooral aan de achterkant van mijn tong) gewoon normaal is.
  Alleen toen ik zaterdag ochtend opstond had ik opeens een soort witte sliert in mijn mond (niet groot) maar het was geen vloeistof waardoor ik me weer erg zorgen begon te maken... en dit had ik vandaag weer..

  Nu ben ik weer een paar dagen verder en twijfel ik constant; Huisarts bellen voor een soa test? GGD sites bezoeken en kijken waar ik terecht kan?

  Maar spruw komt toch niet na 5 maanden voor?

  Ik hoop dat je me nog eens gerust kan stellen en dat ik niet een soa test hoef te doen omdat ik nog niet in het bezit ben van een autorijbewijs en de ggd het dichts bij mij in de buurt toch redelijk ver ligt en ik deze zelf niet zou kunnen plaatsen (in die stad)

  En mijn ouders betalen nog atlijd mijn ziektekostenverzekering en zij zullen dit vast opmerken.

  AnoPlease

  Reactie
  #5

  Nee joh, dat is gewoon wit beslag op je tong, dat hebben we allemaal wel eens. Bij spruw heb je echt witte vlokken in je keel en kan je bijna niet meer eten, dat is echt niet te missen, dan heb je pijn.

  Reactie
  #6

  Hallo DokterK, ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor het snelle antwoord!

  Ik heb nu door dat ik me niet z'n zorgen heb hoeven maken of hoef te maken, ik had vandaag alweer van die witte slierten maar ik heb gisteravond veel gedronken (die zaterdag overigens ook) ik ga er van uit dat het daarmee te maken heeft gezien drinken gewoon niet goed is voor je lichaam maargoed dat is al algemeen bekent!

  Ik zal me waarschijnlijk in de toekomst sowieso nog eens laten testen op alles en nog wat maar ik zie er nu de "must" er niet meer van in, nogmaals hartelijk bedankt! want dat vieze gevoel was niet te harden, je voelt je gewoon niet lekker in je vel en dat heeft invloed op iedereen om je heen!

  Next time:

  Bescherming gebruiken, om deze drama niet meer te laten voorkomen!

  groet,

  Anoplease

  Reactie
  #7

  Thanks, goede site is dit!

  Reactie
  #8

  HEy 2dagen geleden had mijn vriendin mij gepijpt zonder condoom en zij was NIET BESMET en zij had ook geen bloedende wondje of geen korstblaasje zij had nieks en ik had ook nieks op mijn penis en ik ben ook NIET Besmet maar toch ben ik zo bang kan iemand mij helpen aub..?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  @Abdul:
  Je kunt dus geen HIV hebben. Stop met stressen! Hoe denk je dan HIV te hebben opgelopen?! Beter is om (orale) seks met condoom te doen, want dat beschermt bijna 100%. Zoenen met iemand die een herpes infectie heeft, loop je ook kans op herpes. Dit virus blijft altijd sluimerend aanwezig en kan altijd overgedragen worden. Nog vragen, stel ze gerust. Groetjes, Emma

  Reactie
  #10

  De meest voorkomende SOA's zijn chlamydia en GW.

  Reactie
  #11

  SOA:
  Synoniemen
  Seksueel overdraagbare aandoening, Geslachtsziekte

  http://www.thuisarts.nl/soa

  Reactie
  #12

  het was eerste keer dat ik zonder condoom gepijpt ben geweest want vandaag ben ik daar door heledag stress geweest en ik wou mijn bloed gaan afgeven waneer ik altijd zo denke door stress dan had ik zo aan mijn penis percies dat iemand mij geprikt heeft is dat door stres..?

  Reactie
  #13

  Hai Abdul, mag ik vragen hoe oud jij bent? Wat voel je precies aan je penis nu dan? Ik denk dat het echt tussen je oren zit hoor. Heb je nu dan uitslag? Pukkeltjes? Jeuk? Bultjes?

  Emma

  Reactie
  #14

  Soa Aids Nederland bestrijdt soa's en hiv en bevordert seksuele gezondheid:
  Voor meer info klik:
  http://www.soa.nl/

  Reactie
  #15

  neen ik heb geen uit slag geen jeuk.. das aléén waneer ik zo denkt.. in mijn hoofd dan heb ik zo dat iemand mij geprikt heeft aan mijn penis.. ale ik voel zo beetje pijn.. maar kheb nieks van uitslag gen bultjes nieks

  Reactie
Reageer op: Bang voor HIV positief
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief