Jeukende rug paar pukkeltjes

  • #1

    8 jaar geleden onveilige sex gehad met mijn vriend die het ook onveilig met andere deed wat ik niet wist . Ik heb wel herpes opgelopen door deze man . Nu al 7 jaar samen met mijn huidige man . Nu sinds 2 weken last van jeuk op mijn rug en een paar rode kleine bultjes te zien . crème en pilletjes tegen de jeuk gehad maar helpt nog niet kan dit hiv zijn ?

    Reageer
    #2

    Mijn verhaal is Miss niet helemaal duidelijk ,
    Een jaar lang onbeschermde sex gehad met mijn voormalige vriend , die het dus ook onbeschermd deed met andere wat ik niet wist , toen ik erachter kwam me laten testen , maar hadden alleen getest op chlamydia en goeroe . Een jaar later kreeg ik last van herpes op mijn bil iedere maand een uitbraak nu slik ik hier dagelijks medicijnen voor . Nu al 7 jaar samen met mijn huidige man en sinds 2 weken jeuk op mijn rug en zijn een paar bultjes pukkeltjes te zien . Weet niet of het de pukkeltjes zijn die jeuken maar me hele rug jeukt . Al bij de huisarts geweest , en heb verkoelende zal tegen de jeuk en medicijnen . Dit helpt nog niet . Kan dit hiv zijn ?
    Mijn man heeft nergens last van . Niet van de herpes en ook niet van jeuk .

    Reageer
    #3

    Je hebt hierover toch al eerder topics geopend? Al je vragen zijn daar al beantwoord.

    Als je wilt weten of je hiv hebt, moet je een hiv test doen.

    Reageer
    #4

    Ik wil een reactie van een zorgprofessional

    Reageer
    #5

    Na zoveel jaar zou je doodziek of dood zijn als je een HIV infectie zou hebben gehad. En als je er toch over twijfelt moet je gewoon een HIV test doen.

    "Ik wil een reactie van een zorgprofessional" Hier is dus niks te willen

    Reageer
    #6

    Als je een reactie wil van een zorgprofessional moet je naar de huisarts gaan.

    En zoals John zei: doe een hiv test, die zal negatief zijn, en dan is al je twijfel weg.

    Reageer
    #7

    Wat bedoelt u John met hier is dus niks te willen .
    Heb gewoon schaamte om naar de huisarts te gaan omdat ik er a zo vaak voor mijn herpes ben geweest.
    Degene waarvan ik bang was het te krijgen , heeft mij de uitslagen van een bloedonderzoek laten zien , waarop staat dat hij negatief is getest op hiv . Maar kan ik het dan niet hebben van de vrouwen waar hij het mee gedaan heeft ?
    En mijn huidige man waar ik nu al bijna 8 jaar mee samen ben zou het dan toch ook moeten hebben of kan hij er imuum voor zijn ?
    Want herpes heeft hij ook niet .
    Sorry , dit zal mijn laatste vraag zijn .

    Reageer
    #8

    En ik lees juist overal dat je ook pas na 10 of 15 jaar klachten kan krijgen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Je schijft: Ik wil een reactie van een zorgprofessional. Je kunt dat dan wel willen, maar een reactie van een zorgprofessional is hier niet verplicht .

    "waarop staat dat hij negatief is getest op hiv . Maar kan ik het dan niet hebben van de vrouwen waar hij het mee gedaan heeft ?" Nee dat kan dus niet want dan zo/u hij het ook moeten hebben om het te kunnen doorgeven.
    Je hebt hier al vaker vragen over gesteld als ik me goed herinner. Laat je gewoon testen dat weet je het helemaal zeker

    Reageer
    #10

    En Lia: dit is toch niet de eerste keer dat je hier met dat hele verhaal een topic opent?

    De vorige keer is al uitgebreid gereageerd. En desondanks start je er wéér een topic over met precies dezelfde informatie en vragen.

    Zou je er niet eens aan denken dat je mogelijk last hebt van iets heel anders, b.v. een angststoornis? Wees daarover eerlijk naar jezelf en doe er iets aan. Leven met zo'n stoornis is niet leuk, en het is niet nodig want er kan iets aan gedaan worden.

    Reageer
    #11

    Klopt ik leef al jaren in angst en wil steeds bevestiging van iedereen krijgen . Vooral door de herpes maakt het me onzeker en bang .
    Maar schaam me om naar de huisarts te gaan . En bang als u khet wel zou hebben . Want dan zou ik nu toch al veel te laat zijn . Na zoveel jaar

    Reageer
    #12

    Daar is de huisarts voor. Anders kan je ook bij de GGD of een privekliniek laten testen voor HIV. De kans dat je het overigens hebt is miniem, de kans dat je de loterij wint is groter.

    Reageer
Reageer op: Jeukende rug paar pukkeltjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief