HIV na contact transgender

  • #1

    Beste,

    Gisteren heb ik contact gehad met een transgender.

    Hierbij heb ik;
    - zelf gepijpt zonder condoom.
    - geneukt met condoom.
    - een vinger (niet diep) rond mijn anus gekregen.

    Heb ik een risico op HIV?

    Wat moet ik nu doen? Ik ben nog maar zo jong.

    Reageer
    #2

    Beste anoniem

    Pijpen zonder condoom houdt vooral risico in voor HIV indien de persoon die je gepijpt hebt klaarkomt in je mond. Is dit niet zo, dan is de kans klein. Je kunt wel een SOA hebben opgelopen, zoals syfilis, herpes genitalis, gonorroe of chlamydia. Een vinger rond of in de anus is de kans op HIV klein, maar onbestaande is ze niet indien op de vinger van die persoon ook sperma, menstruatiebloed of slijm van de vagina aanwezig is. Maar gezien je zegt rond de anus en er niet in, is de kans klein. Een SOA kan je ook krijgen door vingeren. Vrijen met condoom is veilig voor HIV en SOA'S. Ik raad je aan te testen op SOA'S en HIV. Op deze manier ben je gerustgesteld én ben je 100% zeker. Het is goed dat je seksueel contact hebt gehad met condoom, maar onthoud goed dat pijpen ook altijd een risico kan inhouden. 100% veilig is het in feite dus nooit. Dus doe zeker de testen. Indien je geen vaste partner hebt, dan is het aangewezen om veilige seks te hebben, dus steeds met condoom, en orale seks te vermijden. Op deze manier vermijdt je ook vervelende soa's. Vanaf wanneer er voorvocht of sperma van de penis in je mond komt, dan is de kans steeds bestaande op HIV en is de kans op een soa steeds aanwezig!

    Reageer
    #3

    Hoezo: ik ben nog maar zo jong?
    Je vond jezelf blijkbaar oud genoeg om een transgender te pijpen en te neuken en ass-play te laten doen.

    Van tevoren nadenken wat de gevolgen kunnen zijn

    Reageer
    #4

    Dank voor je reactie.

    Ik begrijp dat mijn handelingen geen reden zijn tot paniek, toch?

    Ik ga mij toch na 4 weken laten testen.

    Reageer
    #5

    Beste anoniem

    Uw handelingen lopen echter wel risico op enkele soa's, waaronder gonnoroe, chlamydia en syfilis, gezien je gepijpt hebt zonder condoom (in de keel). Of jij dit nu gedaan hebt of niet maakt niets uit. De volgende keer gebruik je best een condoom om je sekspartner te pijpen. Zonder is altijd met risico, vergeet dit niet!
    Je laten testen op soa's moet je dus zeker in dit geval doen. Betreft hiv: dit kan je ook oplopen door orale seks, maar vooral indien er sperma of (menstruatie)bloed in de mond komt. Voorvocht houdt zo goed als geen risico in. Er zit in voorvocht immers niet zo veel virus en het speeksel zal uiteindelijk ook geneutraliseerd worden door het speeksel. Ben je bezorgd na deze handeling, dan test je je best ook eens op hiv. Dan ben je helemaal zeker. Enkel op die manier ben je helemaal zeker dat alles ok is. En de volgende keer gebruik je best zowel anaal, oraal als vaginaal een condoom. Dat is pas 100% veilig! Ik raad je hoe dan ook aan om zowel een soa-test te doen, als een hiv-test. De kans dat je hiv hebt opgelopen lijkt me in jouw geval klein (ofwel je partner is klaargekomen in de mond of er zich wondjes in de mond bevonden, dan is er zeker risico). Bezint eer ge begint is een gouden spreuk, maar je neemt die best in het vervolg ook ten harte!

    Reageer
    #6

    Beste,

    Hartelijk dank voor je advies.

    Ik ga mij na 6 weken laten testen en hou jullie zodra dit gebeurd is op de hoogte.

    Zo kunnen ook overige lezers de gevolgen inzien en hier lering uit trekken.

    Reageer
    #7

    Heb je je nu laten testen, en wat was dan de uitslag?

    Reageer
    #8

    Ik heb me eigen laten rimmen door een shemale
    Ik ben nu heel erg angstig voor het hiv virus.
    Moet ik me eigen grote zorgen maken?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Daar krijg je geen hiv van.

    Reageer
    #10

    Ik ben heel erg bang want heb gelezen dat je door orale sec hiv kan oplopen maar is niet duidelijk voor mij of je dat kan krijgen van gerimd te worden ben zo bang!

    Reageer
    #11

    Ik zit zo erg in de stress voel me eigen somber verdrietig

    Reageer
    #12

    Ik heb toch antwoord gegeven op je vraag?

    Reageer
Reageer op: HIV na contact transgender


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief