Angst hiv na oraal / pijpen / blowjob & uitslag

 • #1

  Hallo,
  Ik ben een 28-jarige man en ik wil hier mijn ervaring delen met de angst voor hiv. Ik heb een half jaar geleden onbeschermd orale seks ontvangen van een vrouw na een avond uit. Hierna nooit klachten gehad maar wegens spontane angst voor soa’s toch veel lopen piekeren al de dag erna. Nooit last gehad van problemen tijdens het plassen of pijn in die regio, echter na het googlen HIV tegengekomen en de ‘vage’ symptomen. Dit laatste heb ik me dan de weken erna vaak wijs gemaakt dat ik hier last van had. Door het stressen een warm voorhoofd hebben (en dus denken aan koorts) & door het veel zitten aan lymfeklieren denken dat ze opgezwollen raken. Na verloop van tijd (enkele weken) had ik dit weer naar de achtergrond gedrukt. Soms schoot het mij weer te binnen, toen ik last begon te krijgen van mijn hamstrings na hardlopen of als ik intensief met een vrouw aan het praten was en dacht aan mijn mogelijke hiv. Dit was dus sporadisch
  Echter is het 5 maanden later allemaal weer teruggekomen, het stressen etc. Het was altijd verweg wel aanwezig, maar nooit verwerkt dus. Deze keer was het misschien nog wel het heftigst met bijna paniekaanvallen. Uiteindelijk toch besloten te testen, en je raadt het al ‘gewoon’ NEGATIEF.
  Ik deel dit verhaal niet om te zeggen dat je dit niet kan krijgen van pijpen, maar wel om mijn verhaal te delen voor mijzelf maar ook voor anderen die piekeren om HIV. Ik las namelijk niks op sites als dit over mensen die na soortgelijke verhalen hun testuitslag ook delen. Googlen maakt bij mij eigenlijk alles ook veel heftiger, dus dat raadt ik uiteraard sowieso af. Van een expert horen dat de kans op een loterij winnen groter is, voelt een stuk fijner als alle doemverhalen online lezen. Laat je vooral zo snel als het KAN testen als je klachten hebt, en ook als je hierover stresst.
  Ik sluit deze site nu permanent af voor mij en ga netjes naar de huisarts bij klachten voortaan 😉

  Groeten

  Reageer
Reageer op: Angst hiv na oraal / pijpen / blowjob & uitslag
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief