Angst HIV na massage met blowjob

 • #1

  Beste,

  Precies een week geleden ben ik door een massagesalon in het dorp gemasseerd door een man. Aan het einde heeft hij mijn penis en ballen gemasseerd (ik had toen een masker tegen het licht op). Daarna heeft hij mij, nadat hij het gevraagd had, gepijpt zonder condoom (ik deed op dat moment mijn oogmasker af). Het zal bij elkaar een 5 a 10 minuten zijn geweest, al kan het ook korter.

  De dag erna begon ik mezelf wat druk te maken over SOAs en ben toen gaan Googlen waardoor ik lichtelijk in paniek raakte. Ik maakte mij druk over een HIV besmetting door het pijpen, maar na zoeken op o.a. (Medhelp) en contact met het aids fonds ben ik daarover redelijk gerustgesteld.
  Maar daarna begon mijn angst: tijdens het masseren van mijn penis en ballen voelde ik dat het toch wat anders voelde dan hoe ik het bij mezelf doe. Resultaat: nu heb ik mezelf in mijn hoofd gehaald dat de masseur mogelijk boven mijn lichaam is gaan hangen en mijn penis in zijn anus geduwd zou hebben. Waarschijnlijk is dit paranoïde en totaal onmogelijk zonder dat ik dan iets had moeten merken (de massage tafel stond op zo'n 90cm hoogte en de masseur was niet erg groot).

  Samengevat mijn vraag: ben ik nu totaal paranoïde aan het worden? Ik heb de masseur er al een aantal keer over gesproken en hij geeft aan dat hij zijn kleren niet uit heeft gehad en dat wanneer hij op de tafel was geklommen ik dat had moeten merken. Hij geeft aan voor 100% alleen zijn handen gebruikt te hebben. De rest van zijn verhaal dat ik een uitzondering was (hij is monogaam en al 25 jaar relatie) en heeft vooral klanten uit het dorp vind ik niet heel overtuigend. Zo kon hij niet precies zeggen wat hij bij mij had gedaan, maar dat zijn kleren niet zijn uitgeweest.
  Je kunt je voorstellen dat zijn verhaal enerzijds opluchting geeft, maar tegelijkertijd erg verwarrend is (spreekt hij wel de waarheid?).

  Voor de zekerheid doe ik volgende week, 14 dagen, een SOA test (urine) en een HIV snel test. Die HIV test wil ik ook later nog doen.

  Ik hoor graag hoe jullie dit verhaal zien, ben ik langzaam gek aan het worden? Zou ik penetratie gevoeld moeten hebben aan mijn penis en kan hij überhaupt boven mij zijn gaan hangen vanaf de zijkant?

  Bedankt!

  Reageer
  #2

  Ik wil daar aan toevoegen dat ik een hetero man ben en dit mijn eerste (en waarschijnlijk laatste) ervaring met een andere man is.

  Ik heb de masseur meerdere keren telefonisch gesproken, hem daarbij gevraagd of hij misschien HIV positief is, maar hij gaf aan dat hij bloeddonor (dus controles) is en daarvoor een monogame relatie vereist is (bij mannen). Toen ik hem vroeg waar hij bloed doneerde gaf hij aan dat in een ziekenhuis te doen maar wilde verder geen details geven. Is bloed doneren in een ziekenhuis gebruikelijk?

  Reageer
  #3

  "maar hij gaf aan dat hij bloeddonor (dus controles) is en daarvoor een monogame relatie vereist is (bij mannen). " Dat is onzin
  HIV zul je zo echt niet krijgen maar een andere soa kan natuurlijk wel want je zult niet de enige zijn die hij pijpt.
  Je hebt in ieder geval veel fantasie... als hij jouw penis in zijn anus had gestopt dan had je dat vast en zeker wel gemerkt

  Reageer
  #4

  Dank voor de snelle reactie John! Ik hoop dat het inderdaad komt door mijn fantasierijke brein, maar de angst is echt enorm hoog! Ik heb dit verhaal ook aan hem voorgelegd, hij gaf ook al aan dat het onmogelijk is omdat de tafel al op navelhoogte zit. Maar omdat hij over vanalles wisselende verklaringen aflegt ga ik ervan uit dat ik daar niets van kan geloven.

  Ik verwacht eerlijk gezegd ook niet dat ik zijn enige klant met handjob+blowjob ben.

  Omdat ik zo angstig ben, heb ik nu in mijn hoofd gehaald dat hij mij misschien bewust aan een risico heeft blootgesteld omdat ik toch een masker op had (al heb ik geen idee hoe).

  Reageer
  #5

  John, als toevoeging op het monogamie en bloed doneren verhaal: daar lees ik op verschillende pagina's toch wel bevestigde antwoorden over (al zijn de regels per 2022 weer versoepeld).

  Enfin, dat doet natuurlijk niets af aan het risico.

  Reageer
  #6

  Een soa kun je hebben opgelopen. 2 weken na het contact kun je soa testen doen. Maar HIV ga je zo niet krijgen

  Reageer
  #7

  Dat kan toch niemand controleren.....

  Reageer
  #8

  Dat lijkt mij ook, maar het is schijnbaar echt regelgeving. Waarschijnlijk meer vanuit een discriminatie oogpunt.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  De minimale eisen om donor te worden zijn:

  je meldt je als donor tussen je achttiende en vijfenzestigste verjaardag;
  je weegt meer dan vijftig kilo;
  je hebt geen bloedtransfusie ontvangen na 1 januari 1980;
  je bent niet in het Verenigd Koninkrijk geweest tussen 1 januari 1980 en 31 december 1996 voor in totaal zes maanden of langer (in verband met de ziekte variant Creutzfeldt-Jakob);
  je hebt nooit drugs gespoten;
  je spreekt, leest en verstaat de Nederlandse of Engelse taal (een tolk is niet toegestaan). Als lezen problematisch is, zoals bij slechtzienden of analfabetisme, nemen wij de donorinformatie en het keuringsformulier mondeling met de donor door. In geval van een gehoorstoornis is ondersteuning door een erkende doventolk (eventueel op afstand) toegestaan.

  In sommige situaties is het helaas niet mogelijk om bloeddonor te worden. Jouw bloed is dan namelijk niet geschikt voor patiënten. Het kan ook gebeuren dat je tijdelijk niet mag doneren. Voldoe je aan een van de volgende criteria dan kun je helaas geen bloed geven:

  je hiv-positief bent of aids hebt.
  je drager van het hepatitis B- of hepatitis C-virus bent.
  je ooit drugs hebt gespoten.

  Reageer
  #10

  Is dat recent? Ik zag bij volgens mij nu.nl en gelijke sites berichten dat het voor homoseksuele mannen voortaan mogelijk is om bloed te doneren.

  Even terug naar het onderwerp: ik blijf natuurlijk mezelf helemaal gek maken. Ik hoop over 7 dagen een goede test uitslag te krijgen, vooral HIV is erg angst makend, maar resultaat is er 2 uur na de test.

  Nogmaals dank voor je tijd John!

  Reageer
  #11

  Probeer je vooral niet zo'n zorgen te maken over HIV

  Reageer
  #12

  Ik doe mijn best, soms lukt dat (bijvoorbeeld na de geruststellende berichten van jou) en vaker gaan mijn gedachten de verkeerde kant op.

  Ik hoop volgende week gerustgesteld te zijn, al zal ik daarna vast nog wel vaker een test doen.

  Reageer
  #13

  John,

  Zou ik symptomen van HIV kunnen vertonen? De dagen (direct) na de massage was mijn plasbuis wat gevoelig. Geen pijn en ook geen pijn bij plassen en geen afscheiding. Ook had ik na 2 dagen een tandarts bezoek inclusief tandsteen verwijderen. De dag daarna voelde ik een wat ruwer stukje op mijn wang, dat bleek de dag erna een witachtig plekje te zijn, dan kon ik er er makkelijk vanaf wrijven (leek een afte of iets onder te zitten).
  Verder heb ik na ongeveer 6 dagen een wat geprikkelde huid op mijn armen (voelt als ik verbrand ben, heb vorige week in de volle zon zonder zonnebrandcrème vaak buiten gelopen).

  Ik heb geen andere symptomen, maar je snapt dat ik na het Googlen toch druk maak.

  Kun jij nog eens reageren hier op? Dank!

  Reageer
  #14

  Toevoeging op bovenstaande: ik heb vanaf dag 1 na de massage extreme stress dus een droge mond, minder eetlust. Op het moment kijk mijn tong ook wat witter, maar ik weet niet of het afwijkt van normaal.

  Reageer
  #15

  Laatste toevoeging, ik heb ook wat last van mijn keel gehad en nu nog een klein bleetje. Ik heb veel in de airco gezeten laatste dagen (dus van 32 graden buiten in de auto naar 21 graden).

  Reageer
Reageer op: Angst HIV na massage met blowjob
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief