Angst en stress om HIV – gegrond ?

  • #1

    een beetje een genant verhaal maar 6 dagen geleden heb ik mij laten rimmen (likken van de anus) door een shemale, ik merkte dat hij/zij nogal veel voorvocht had toen ik hem/haar masturbeerde,daarna heeft ze mij gepijpt znder condoom, verder is er niks gebeurd, denk ik toch, het was donker en ik was een beetje dronken.

    eigenlijk al de volgende dag had ik last van een pijnlijke anus na een toiletbezoek en de stoelgang was ook zeer hard, zodat ik hard moest persen en ik last had van een aambei en ook wat branderig gevoel tijdens het plassen, dit heeft een paar dagen geduurd en is nu over, wel heb ik een opgezette klier in mijn lies die soms pijnlijk is en vandaag zit mijn neus dicht en heb ik keelpijn.

    de seks is nu 6 dagen geleden, morgen dus een week, kunnen dit symptomen zijn van HIV ?

    help aub want maak me toch wel zorgen hierover.

    Reageer
    #2

    Ik denk dat de kans op een HIV infectie toch wel heel erg klein is. Voor andere soa's is wel anders... Het lijken mij in ieder geval geen HIV klachten.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reactie Tandor,

    Ben dit weekend flink verkouden geweest en het kliertje in mijn lies lijkt wel wat gezwollen maar het is moeilijk te zeggen, in ieder geval niet zo fel opgezet maar toch een beetje.

    Mijn stoelgang is nog steeds erg vast en hard en het doet pijn elke keer als ik naar het toilet moet, moet soms hard persen waardoor mijn anus pijn doet, misschien een aambei door het persen, maak er toch wel zorgen over omdat het begonnen is de dag na gerimd te worden, het lijkt me toch wel erg snel om na 12 a 16 uur al klachten te krijgen, is dit eventueel mogelijk Tandor ?

    Ook maak ik me zorgen dat er voorvocht in contact is geweest met mijn anus, misschien voorvocht op de vinger en zo contact met mijn anus, is dat een mogelijke overdracht overdracht voor HIV ?

    Of kan het gewoon een redelijk onschuldige ontsteking zijn van de anus of endeldarm en gaat dit wel vanzelf over ? zit er nu toch al bijna een week mee.

    Zoal gezegd is het contact nu 9 dagen geleden, zeer vervelend, hopelijk kun je me antwoord geven, ik zal deze handeling nooit meer doen in ieder geval, blah !

    Reageer
    #4

    Nog even dit, ik heb ook een paar dagen wat pijn gehad in mijn lies, daar waar de klier wat lijkt opgezet, maar dit is nu weg.

    Vind het wel vreemd dat ik de klachten zo snel krijg ? krijg je SOA klachten normaal gezien niet pas enkele weken na contact en niet de dag erna ?

    En welke SOA zou deze klachten kunnen geven ivm met de moeilijke stoelgang ?

    Dacht al aan proctitis door een SOA maar heb geen diarree of loze aandrang, enkel zeer vaste en harde ontlasting, heb daar nooit last van gehad voor het contact.

    Bedankt !

    Reageer
    #5

    De verkoudheid is al wat beter maar de keel blijft nog gevoelig en nog een verstopte neus en een loopneus, en voel me niet helemaal 100% maar kan zijn dat ik het me gewoon inbeeld natuurlijk.

    Reageer
    #6

    Binnen 12-16 uur krijg je in ieder geval geen HIV symptomen. Ook voor andere soa's is dat niet erg gebruikelijk. Ik denk dat je vooral last hebt van angst en een verkoudheid. Als je nou anale seks zou hebben gehad zou het een ander verhaal zijn. Maar door rimmen is dat erg onwaarschijnlijk en het voorvocht contact is ook best wel ver gezocht. Je zou door het rimmen wel een infectie of een irritatie kunnen krijgen. Het pijpen kan wel een soa opleveren, maar ook hier is een HIV infectie niet erg waarschijnlijk. Het krijgen van harde ontlasting heeft met een soa sowieso niets te maken. Stop met googlen! ga over 5 dagen voor een soa test.

    Reageer
    #7

    Ok.ik ga me volgende week laten testen, dit zal dan echter iets meer dan 2 weken zijn, want de verkoudheid gaat niet over, ze wordt nog erger met zere keel en mijn lies is ook soms pijnlijk, maar is een hiv test na 2 weken wel zinvol ?

    Als deze symptomen van hiv zijn kan de test dat dan al aantonen?

    Hoeveel % betrouwbaar is een hiv test na 2 en
    halve week?

    Reageer
    #8

    Als je symptomen van hiv zouden zijn wel ja. Onthoud alleen dat je kans ingegrond is om hiv te krijgen. Verder is verkoudheid geen symptoom hiv. Als je symptomen zou hebben is extreme pijn keel(zonder hoesten en snot), duidelijke huid uitslag en koorts meest voorkomende symptomen.(vrijwel altijd samen, vandaar dat het een syndroom word genoemd). Dus bij verkoudheid(met snot) kun je er vanuit gaan dat je gewoon een verkoudheid te pakken hebt.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Bedankt voor de reacties,

    Ik ben gisteren langs de polikliniek geweest voor een test, dit is 2,5 weken na het contact, het is nog wat vroeg zei de arts maar met een combinatie test, anti-gen plus klassieke test is het toch al redelijk betrouwbaar, klopt dit ?

    De verkoudheid is zp goed als over maar nu heb ik een flinke hoest ontwikkeld, zowat een vastzittende hoest met een kriebel in de keel, de arts heeft in mijn keel gekeken maar zag niets bijzonders, hij dacht misschien een overblijfsel van het verkoudheidsvirus dat de keel wat irriteerd en zolang ik niet echt een fikse keelpijn ontwikkel het met HIV niets te maken heeft, alvast geen symptoom, maar maak er toch wel zorgen over, zeker omdat het niet betert.

    De kliertjes in de hals waren licht opgezet maar niet abnormaal groot.

    Dus nu bang afwachten naar dinsdag voor de uitslag, die dan bovendien niet echt sluitend zal zijn, daar moet ik nog eens vor terugkomen 6 tot 12 weken na het contact om zeker te zijn.

    Toch niet echt geruststellend geweest dat bezoek.

    Wat denken jullie hierover ?

    Nogmaals bedankt.

    Reageer
    #10

    De test is inderdaad redelijk betrouwbaar, maar zal voor de zekerheid nog een keer herhaald moeten worden na 6 weken...

    Reageer
    #11

    Tandor,

    De resultaten van de bloeduitslag zijn allemaal negatief op SOA's en HIV.

    Echter, als we er een % moeten opzetten van een HIV test na 2.5 weken, hoe betrouwbaar is het resultaat dan ? De arts wou daar niet op antwoorden, hij zei gewoon dat het een indicatie is dat alles ok is maar dat het zowiezo moet herhaald worden na 6 weken, dan is het 99%. Dit is gewoon om mijzelf wat geruster te stellen.

    Ik ben nog altijd aan het hoesten, duurt nu al meer dan een week, de arts zei dat de kans dat dit nog van de verkoudheid is veel groter is dan dat het door HIV komt, maar toch, normaal moet dit toch over zijn na 4,5 dagen zei hij. Keel voelt soms wat branderig aan maar niet echt pijnlijk.

    Ik ga nu nog een week of 2 weken wachten en dan nog eens testen, na 4 weken is het 90% zekerheid zei de arts ook nog.

    Wat is jou mening hierover Tandor en Kep ?

    Reageer
    #12

    Daar is geen percentage op los te laten. Het is zoals de arts zei een indicatie maar toch al redelijk betrouwbaar.

    De overige klachten lijken idd meer op een verkoudheid dan op een conversiegriep van HIV.

    Reageer
    #13

    Heb niet gelogen over de testen en of sex alles was 12 maart

    Reageer
    #14

    Hierbij 23 maart bewijs

    Bijlagen:
    Reageer
    #15

    Dit is dus nog een ander topic....je hebt meerdere topics hierover. En wat moet ik nou met dat briefje van de injectie?

    Reageer
Reageer op: Angst en stress om HIV – gegrond ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief