Dippen met condoom

 • #1

  Hallo,

  Ik ben bi en sex met gay gehad. Hij heeft me gepijpt zonder condoom. Ik zag achteraf wat wit beslag op zijn tong en we hebben gekust ook. Daarna heeft hij condoom aangedaan en hij wou me penetreren maar ging niet. Enkel gedipt met condoom gedurende 10 sec ofzo. Ook heeft hij glijmiddel gebruikt en met zijn vinger glijmiddel aan mijn anus gebracht. Toevallig zag ik dat condoom al 10 maand vervallen was. Ik kreeg wat schrik en blokkeerde beetje om verder te doen. Condoom is niet gescheurd vermoed ik.
  Wat is risico op hiv met bovenstaande handelingen?

  Dank bij voorbaat

  Reageer
  #2

  0

  Reageer
  #3

  Hij is gay en laat zich om de drie maanden testen in universitair ziekenhuis want hij neemt prep. Hij zei dat hij veel sexueel wisselende contacten heeft maar meestal met iemand hij kent. Soms heeft hij anale sex (hij neukt) met anderen zonder condoom en waarbij iemand die hiv heeft die ondetecteerbaar is. Hij heeft me zelfs de pillen getoond en in ziekenhuis zeiden nog geen enkele infectie te hebben gezien bij prep-gebruikers.
  Ik zou hem graag terugzien maar ben toch wat terughoudend om met hem te sexen. Ik wil sowieso met condoom maar moet ik ook prep beginnen gebruiken om hiv-vrij te blijven?
  Wat moet ik doen om mijn hiv angst te overwinnen en met hem te sexen?

  Reageer
  #4

  " want hij neemt prep. Hij zei dat hij veel sexueel wisselende contacten heeft maar meestal met iemand hij kent. Soms heeft hij anale sex (hij neukt) met anderen zonder condoom en waarbij iemand die hiv heeft die ondetecteerbaar is."
  Voor iemand met HIV angst is dat dan toch wel de kat op het spek binden. Maar ook zonder HIV angst is dit toch wel een aardig lijstje met risico gedrag.

  "en in ziekenhuis zeiden nog geen enkele infectie te hebben gezien bij prep-gebruikers." Dat is dan alleen maar voor de mensen die de PreP dan ook echt heel goed gebruiken

  Reageer
  #5

  BTW de andere vraag: Als je dit soort contacten wilt onderhouden raad ik je toch dringend aan aan de PreP te gaan

  Reageer
  #6

  Omdat ik wat blokkeerde en hij me waarschijnlijk wou geruststellen, begon hij over prep gebruik en dat alleen mensen die hiv negatief zijn prep mogen gebruiken. Hij vertoont inderdaad risicogedrag ja en ik was ook niet bepaald geruststeld hoor door zijn sexuele activiteiten. Er zijn ook nog andere soa’s natuurlijk en hij vergroot het risico om die te betrappen. Volgens mij zou hij iedere keer condoom moeten gebruiken samen met prep. Uit wat ik opmaak van je commentaar, zou je me een 2de date met hem afraden.
  Voor alle duidelijkheid, hij me niet geneukt zonder condoom. Dus ik niks anders gedaan dan bovenstaande handelingen waarbij mijn risico op hiv volgens jou 0 is. Maar hoe beperk ik dan tot bijna 0 risico? Want mannen die mannen neuken, hebben meestal wel wisselende contacten.

  Reageer
  #7

  Afraden doe ik niks. Maar je moet je wel bewust zijn van de risico's. Orale seks zonder condoom heeft een erg laag risico op HIV. Maar het risico wordt wel iets groter bij iemand die onbeschermde contacten heeft met mensen die HIV positief zijn. Het zou mij niet in mijn bol komen om onbeschermde seks met iemand te hebben die HIV positief is ook al zou het niet detecteerbaar zijn. Andere soa's kun je zo natuurlijk wel oplopen. En die kans is redelijk aanwezig bij iemand met risicogedrag. Anale seks met condoom zou veilig genoeg moeten zijn. Wil je het risico zo klein mogelijk houden op soa's, dan betekent dat: orale en anale seks uitsluitend met condoom en als je wisselende contacten hebt, gebruik dan PreP

  Reageer
  #8

  Kan ik nu hiv opgelopen hebben nu je deze extra info hebt? Hij heeft me gepijpt zonder condoom. Wat moet ik doen? Of heb ik nu iets andere soa opgelopen? Ben nu wat in paniek…

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  HIV zul je niet hebben opgelopen. Bij orale seks is dat risico nagenoeg 0. Andere soa's zou wel kunnen. Dat kun je laten testen 14 dagen na het contact.
  PreP is prima om HIV te voorkomen. Maar dan wel alleen als het middel ook juist wordt gebruikt en de medische controles ook worden gedaan.

  Reageer
  #11

  Dank je voor de geruststelling en de vlugge responsen.

  Reageer
  #12

  sorry, maar ik maak me zorgen dat het condoom was vervallen gedurende 10 maand. Hij me niet echt gepenetreerd maar meer gedipt. Er was geen ejaculatie maar heb ik risico gelopen?

  Reageer
  #13

  Het condoom was niet gescheurd ofzo…

  Reageer
  #14

  Als het condoom stuk zou zijn gegaan dan zou dat eventueel kunnen.

  Reageer
Reageer op: Dippen met condoom
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief