Alle symptomen van Hiv Alle symptomen van Hiv - Medische Forum - Dokter.nl

Alle symptomen van Hiv

 • #1

  Dag allemaal, ik ben doodsbang dat ik ben besmet met hiv. Ik heb 9 dagen geleden seks gehad met een prostituee die actief seks zonder condoom aanbied.

  Ik heb seks met haar gehad met condoom alleen heeft ze me gepijpt zonder condoom en we hebben aan tongzoenen gedaan. Kun je van tongzoenen ook een soa oplopen?

  2 dagen na de seks kreeg ik pijn bij het plassen. En een klein beetje heldere afscheiding. Daarnaast zitten er 2 kleine rode bultjes op mijn eikel. Dag 3 kreeg ik mega keelpijn wat nog steeds niet weg is. Sinds dag 5 heb ik pijn in de onderrug. En sinds dag 6 ben ik heel erg rillerig zonder koorts.
  Nu op dag 9 alle klachten nog steeds zoals de eerderee maar ik heb echt spierpijn in mijn hele lichaam. Mijn lymfen zijn overal opgezet en heb uitslag op de borst. Ook heb ik inmiddels koorts. Zoals als jullie begrijpen maak ik me erg veel zorgen om een hiv infectie. Prostitué blijkt veel seks zonder condoom te hebben dus grote kans dat ze hiv heeft. Nu ben ik alleen gepijpt zonder condoom maar ze heeft wel een tongpiercing, deze is niet blijven hangen ofzo maar geeft dit meer kans op hiv?

  Ik weet dat ik ook kans maak op andere soa maar die geven niet deze klachten.

  Ik heb op dag 8 alvast een chlamydia en gonorroe test gedaan via soapoli online. Krijg hier waarschijnlijk morgen de uitslag van. Nu weet ik dat het pas bij 14 dagen kan maar stel dat ik klachten heb van een soa kan die dan al eerder positief testen? Ik heb ook gebeld voor een afspraak bij de GGD die staat volgende week dinsdag. Nu zegt de GGD dat testen op hiv pas zin heeft bij 12 weken zelfde geld voor syfilis. Echter zegt soapoli online dat hiv en syfilis al betrouwbaar kunnen bij 4 weken door hun nieuwe generatie testen en dat controle op 12 weken niet nodig is. Wel houden ze aan 6 weken voor hiv 2 maar die ,ou hier zeldzaam zijn. Wie heeft er nu gelijk? Nu zal het niet uitmaken want het moet wel hiv zijn. Ik lees dat het ook Pfeiffer kan zijn maar dat heb ik al eens gehad dus dat is uitgesloten.

  Echter lees ik overal dat gepijpt worden zonder condoom eigenlijk geen risico vormt maar hoe kom ik dan aan deze hiv symptomen. Steker nog in de chat van soa aids werd een hiv test zelfs afgeraden omdat een test op chlamydia, syfilis en gonorroe meer dan voldoende zou zijn.

  Ik maak me zoveel zorgen en heb echt last van de klachten. Naar de huisarts gaan is absoluut geen optie omdat ik deze man veel in mijn werk tegen kom. Vandaar de GGD.

  Reageer
  #2

  Laat je zelf testen of ga naar de huisarts . zoals je al zei dat de mevrouw een tongpiercing had...dat is niet altijd even hygienisch..

  het is ook niet echt slim om sex of sexuele verrichtingen meer te hebben met iemand die bekend staat als "prostituee" die het ook alleen maar onveilig doet. hoogst waarschijnlijk is ze een rondlopende SOA

  Reageer
  #3

  HIV testen kan vanaf 4 weken maar dan wordt er een controletest aanbevolen bij 6-8 weken. Ook syfilis kan vanaf 6 weken betrouwbaar worden getest.
  Deze kans op HIV bij orale seks is uitermate klein, bijna nihil.
  Als je al een keer Pfeiffer hebt gehad, wil dat niet zeggen dat je dat nooit meer kunt krijgen.

  Andere soa's zijn wel mogelijk door orale seks en soms ook door tongzoenen

  Reageer
  #4

  Dat ze veel aan seks zonder condoom doet kwam ik later pas achter helaas. Anders was ik nooit naar haar toe gegaan. Maar hier hebben we nu niets meer aan.

  John dus als ik syfilis en hiv neiuwe generatie testen laat doen bij 6 weken en ze zijn negatief hoef ik niet opnieuw te testen?

  En als de klachten die ik heb echt van hiv komen wat ik wel denk. Geeft de hiv test dan bij 6 weken sws een positief resultaat? Of kan het bij klachten al na 2 weken?

  Daarnaast klopt het de chlamydia en gonorroe na 2 weken een betrouwbare uitslag geven?

   

  En hoe zit het met lgv. Stel ik heb lgv, test een chlamydia test dan positief? Of moet je echt een speciale lgv test doen. Dus zeg maar een chlamydia slaat altijd positief aan bij alle chlamydia alleen kun je niet zien welke variant.

  Reageer
  #5

  En kun je dus opnieuw besmet raken met Pfeiffer en weer dezelfde symptomen krijgen als bij ene hiv infectie? Als je dit al een keer hebt gehad? Sorry veel vragen maar maak me zorgen.

  Reageer
  #6

  Een Pfeiffer infectie kan opnieuw actief worden.
  Als je bij 6 weken laat testen hoeft dat niet nog eens opnieuw

  Reageer
  #7

  Bedankt voor je antwoord. En een chlamydia en gonorroe test. Is die al een beetje betrouwbaar bij 8 dagen of echt pas bij 14?

  Reageer
  #8

  Eigenlijk pas na 14 dagen, tenzij er duidelijke klachten zijn die door een van deze soa's veroorzaakt zouden kunnen worden.
  Hoe is de test trouwens afgenomen?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ochtendurine test. Zelf thuis afgenomen en via medische post naar laboratorium. Test is via soapoli online gekocht. Hun advies was overigens ook 14 dagen. Maar goed volgende week dinsdag dus test bij de GGD op chlamydia en gonorroe op dan zit ik op 17 dagen.

  Reageer
  #10

  Hoe snel kun je eigenlijk een hiv Converse groep krijgen na risico contact? Ik las op thuis arts vanaf 2 weken klopt dit?

  Reageer
  #11

  ok.

  Reageer
  #12

  Dat klopt

  Reageer
  #13

  Dus de kans dat de symptomen die ik nu van hiv heb. Ook van hiv zijn bij 9 dagen is niet zo groot?

  Reageer
  #14

  Nee, en zeker niet bij het beperkte risico dat je gelopen hebt

  Reageer
  #15

  Vandaag uitslag gehad van de chlamydia en gonorroe test na 8 dagen. Beide zijn negatief. Echter sluit dit het nog niet uit want nog geen 14 dagen verder toen we getest was. Ik blijf echter veel symptomen van hiv houden. E(Koorts keelpijn pijnlijke opgezette lymfeklieren spier en gewrichtspijn huiduitslag) nu dus bang dat het wel echt hiv moet zijn. Als deze uitslag negatief is dan kan dat toch bijna niet anders? Nu las ik over een hoge sneltest. Is deze betrouwbaar bij 2 weken?

  Reageer
Reageer op: Alle symptomen van Hiv
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif