HIV symptomen

 • #1

  Ik heb bijna 3 week geleden onbeschermde seks gehad met een andere jongen en ben zelf ook een jongen. Ongeveer 2 week daarna kreeg ik erge keelpijn, maar dit ging na een week weer over. Toen kreeg ik rode vlekken op mijn armen die niet jeukten. Nu heb ik een oorontsteking en een vergrote lymfeklier aan één kant van mijn hals. Ook is mijn lip aan andere kant een stuk dikker geworden, wat mensen opvalt.

  Kunnen deze symptomen wijzen op een HIV-infectie? Ik heb gelezen dat HIV-symptomen vaak allemaal tegelijk optreden en dat je je dan erg ziek voelt, maar ik ben niet erg ziek geweest alsin ik echt doodziek op bed lig, maar wel gewoon wat suf. Ik heb ook met de jongen waarmee ik seks heb gehad gesproken en hij vertelde dat hij zich na een vreemdgaande ex-partner op alles heeft laten testen.

  Is het verstandig om me nu al te laten testen om deze symptomen uit te sluiten, of zou ik nog een week moeten wachten om me te laten testen bij Soapolis, waar je na 4 weken betrouwbaar kunt testen?

  Alvast bedankt voor uw advies.

  Reageer
  #2

  Je zou nu neen RNA test kunnen laten doen, maar als die negatief is zul je toch altijd nog een Combotest moeten laten doen bij 6 weken.

  Reageer
  #3

  Op de website van Soapolis staat dat je HIV na 4 weken met 100% zekerheid kunt uitsluiten. Klopt dit dan niet?

  Daarnaast vraag ik me af of mijn symptomen overeenkomen met een HIV-infectie. Ik heb niet alle symptomen tegelijkertijd gehad en ben niet extreem ziek geweest. De symptomen die ik heb ervaren zijn erge keelpijn (die na een week verdween), rode vlekken op mijn armen, een oorontsteking, een vergrote lymfeklier aan één kant van mijn hals, en een dikke lip aan andere kant dan mijn oorontsteking. Heb echt een beeld voor me dat je bij een HIV infectie ontzettend ziek bent.

  Reageer
  #4

  Hiv stel je vast op basis van een hiv test en niet op basis van allerlei vage en banale klachten.

  Reageer
Reageer op: HIV symptomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief