conversie

  • #1

    Ik heb veel stress en heb twee vragen.

    1. Gaat een acuut hiv syndroom gepaard met verhoging? (ik heb een milde kriebelende keel en her en der een jeukend plekje (heb alleen ook psoriasis dus op zich kan dat het ook zijn), extreem droge gesplete lippen en een opgezette klier in mijn nek (klachten ongeveer 4 dagen. Ik temperatuur mezelf nu al een week op dezelfde momenten en de tempratuur is stabiel over de dag en nooit boven de 37,4. Vraag is dus, is er bij een conversie spraken van griep als je andere klachten hebt (zoals uitslag en keelpijn).
    2. Ik heb zinds een week 1 enkel blaartje/bultje op mijn eikelrand. Huisarts stelt met gerust en geeft aan dat het niets met soa's te maken heeft (geen genetale wratten/syfilus). nu lees ik dat zweertjes op de penis onderdeel van conversie klachten kunnen zijn. Kan dit ook met 1 enkel bultje of zou je er dan meer op de penis moeten zien?

    Vast dank

    Reageer
    #2

    ad 1.
    Een conversiegriep gaat altijd gepaard met hoge koorts en duurt ca 1 week. De ovverige klachten zijn geen HIV symptomen.
    ad 2>
    Ook dat is geen symptoom van HIV

    Reageer
    #3

    één aavullende vraag over het bultje en het antwoord.

    Bedoel je dat Bultjes geen symptoom zijn of dat 1 enkel bultje geen symptoom is? dus dat je er meerdere moet hebben.

    Reageer
    #4

    Bij een conversiegriep zijn er altijd meerdere symptomen tegelijk aanwezig. En 1 enkel bultje is nooit een symptoom

    Reageer
Reageer op: conversie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief