Hevige keelpijn

  • #1

    Heb me op 6 weken na onveilige seks laten testen op HIV en soa's, de testen waren negatief. Heb gedurende de weken erna last gekregen van huiduitslag en vermoeidheid, maar heb er nooit veel aandacht aan besteed. nu zijn we 12 weken verder tov van de test die ik had laten uitvoeren en heb ik extreme last van keelpijn. Slikken doet pijn, kan niet eten, ben vermoeid en heb gezwollen klieren in hals. Ben iemand die nooit echt ziek is en nu voel ik me echt slecht.

    Ik vroeg me af of ik me misschien te vroeg heb laten testen , waardoor ik me best terug zou laten testen?

    Reageer
    #2

    Je hebt dan dus geen HIV. Je klachten hebben een andere oorzaak

    Reageer
    #3

    bedankt voor de reactie!

    het zou niet een late aanwijzing kunnen zijn voor iets ergs? ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #4

    Een keelontsteking en stress klachten

    Reageer
    #5

    vraag het me gewoon af door het risico dat er was. was onbeschermde vaginale seks. opzich zegt men altijd dat het risico dan klein is. maar aangezien ik wel 2 weken pijn heb gehad bij het plassen , dacht ik dat er iets ergs was, maar heb me dan voor de zekerheid op 6 weken laten testen. en was negatief. maar de weken erna last gekregen van jeukende en droge huid en dan nu zware keelpijn en rood gehemelte. samen met de droge rode huid..

    Heb erna geen risico meer genomen, en altijd veilig het hoesje aan gedaan. 1 keer vergeten....

    Reageer
    #6

    Je hebt je op 6 welen laten testen en die was negatief. Dus geen HIV als je daarna geen onbeschermde seks meer hebt gehad.

    Reageer
    #7

    Nee erna heb ik enkel beschermde seks gehad, wou de fout geen 2de keer maken.
    Dus dan mag ik er vanuit gaan dat het om een gewone keelontsteking gaat? ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #8

    In ieder geval geen HIV

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Beste John,

    Door een stommiteit heb in me op 4 en 8 weken laten testen op hiv en soa. Testen waren negatief.

    Nu zijn we 15 weken verder na laatste test en heb ik verschrikkelijke keelpijn. Nog nooit ervaren. Mijn arts zei dat een test na 6 weken kan uitsluiten of je al dan niet hiv hebt. Maar door de pijn die ik ervaar en wat ik dan lees op het internet dat het soms tot 6 maand kan duren vooraleer een test betrouwbaar is, vroeg ik me af wat jij hierover denkt?

    Ik hoop gewoon dat deze hevige keelpijn een zware keelontsteking is en geen gevolg van iets groters.

    Momenteel heb ik enkel last van hoofdpijn, keelpijn, slikklachten en jeukende hoofdhuid. Mijn keel ziet vuurrood en amandelen/halsklieren zijn serieus opgezet. Samen met een stijve nek en wat gezwollen klierkliertjes in de nek. Heb geen koorts of nog niet....

    Bedankt voor de reactie!

    Reageer
    #10

    Als je bij 8 weken een negatieve HIV test hebt, dan heb je geen HIV.

    Reageer
    #11

    Bedankt voor de reactie!

    Normaal als de keelpijn met HIV heeft te maken dan zou dit 3-4 weken na het contact moeten voorkomen of is hier niet echt een termijn voor?

    Reageer
    #12

    Alleen keelpijn is geen HIV symptoom. Daar horen dan ook nog andere klachten bij. Je bent nu 18 weken na het contact. Dan krijg je dus echt geen HIV klachten meer. Die treden op tussen 2 en 6 weken. Bovendien heb je een negatieve test gehad bij 6 weken. Dus heb je geen HIV

    Reageer
    #13

    Wederkerende keelontsteking dat begonnen is 20 weken na risico contact en nu steeds terugkomt.. Is dit een teken van HIV? aangezien ik me op 12 weken heb laten testen en deze test was negatief. We zijn nu op week 25 zou ik me terug laten testen?

    Reageer
    #14

    Als je met 12 weken een negatieve test hebt, dan heb je geen HIV!!

    Reageer
    #15

    Hey John,

    Ik wil u maar meedelen dat ik donderdag me opnieuw heb laten testen op HIV.
    De test kwam vrijdag negatief terug. Ik denk nu wel dat ik dit kan afsluiten aangezien het nu 27 weken geleden is na het onveilig contact. waardoor de kans op een vals negatief zeer klein is. De keelpijn is weg. Maar mijn amandelen blijven wel opgezwollen met wit beslag en stinkende adem tot gevolg. Ook heb ik last van verschillende aften op tong.
    Wat zou hierbij de oorzaak kunnen zijn?

    Aangezien ik dit nog nooit heb gehad en niet rook en/of een ongezond leven leidt.

    bedankt voor de reactie!

    Reageer
Reageer op: Hevige keelpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief