Orale seks

  • #1

    Heb orale seks gehad. Ik let daarbij altijd goed op dat er geen sperma in mijn mond komt. Hij was dus klaargekomen buiten lichaam. Dus dat is veilig. Daarna heeft hij zijn hele penis afgeveegd met handdoek. Ongeveer een half uurtje later heb ik hem weer oraal bevredigd. Zou het kunnen dat er achtergebleven sperma is geweest in zijn urinebuis waardoor ik toch sperma in mijn mond heb gehad? Heb wel voorvocht weten te ontdekken maar dat is veilig las ik op internet.

    Ik denk zelf dat het niet erg reëel is te noemen dat ik een half uur na het orgasme sperma in mijn mond zou krijgen met werkend virus maar ik vroeg het me gewoon een beetje af. Heb niks gemerkt ofzo. Alleen misschien stom om hem een 2e keer oraal te bevredigen.

    Reageer
    #2

    Je zou zo sperma in je mond kunnen krijgen maar daar zul je dan toch geen HIV van krijgen. Het risico op HIV bij orale seks is sowieso al erg laag.
    Maar als je zo bang bent om sperma in je mond te krijgen, was het natuurlijk niet zo verstandig om dat een tweede keer te doen. Je zoekt de problemen zelf op

    Reageer
    #3

    Nee is ook zo klopt. Daar denk je op het moment van de ''daad'' niet echt aan. Het is niet dat ik er mezelf gek mee maak hoor maar het is ook een stukje nieuwsgierigheid. Ik weet niet hoe lang sperma in de urinebuis blijft zitten na een zaadlozing want er blijft volgensmij altijd wel wat achter wat er later uitkomt. Dank je wel in ieder geval.

    Gewoon ter nieuwsgierigheid. Gebeurt een hiv infectie via orale weg gemiddeld vaak? Het lijkt me raar om op die manier besmet te raken het kan alleen als je een wondje hebt denk ik dan of je slijmvlies zou beschadigd moeten zijn.

    Reageer
    #4

    Het komt inderdaad niet zo vaak voor. Het risico is dan groter bij deep throat pijpen en sperma slikken. Vor de rest vormt het speeksel en goede barrière.

    Reageer
    #5

    Oh dat is wel opmerkelijk. Speeksel dat een goede barrière biedt tegen zo'n heftig virus. Ik las dat inderdaad maar dan moet het wel alleen voorvocht zijn. En stel dat hij me vingert en er zit een heel klein beetje voorvocht aan zijn vinger, zou het dan wel kunnen? Echt voorvocht geen sperma. Hij heeft mijn anus ook eerst nog met glijmiddel nat gemaakt en die hele toestand dus dan denk ik dat ik voor deze keer eens bijzonder slim ben bezig geweest in tegenstelling tot het verleden haha. Anaal was met het condoom. Ik ben ook een jongen trouwens misschien verduidelijkt dat de boel. Of u zou kunnen zien wie ik ben aan de hand van een IP adres ofzo maargoed haha.

    Reageer
    #6

    Vingeren was ook lang vóórdat hij klaarkwam hij had zich alleen even ''getrokken''

    Reageer
    #7

    Zo krijg je ook geen HIV.
    Over bijzonder slim bezig zijn geweest: Dan had je dus een condoom moeten gebruiken met pijpen. Dan was bijzonder slim bezig geweest. Het risico op HIV is dan wel verwaarloosbaar, maar dat geldt zeker niet voor alle andere soa's

    Reageer
    #8

    Touché haha. Maar daar heb ik het al vaker over gehad met de GGD. Zei zeiden dat echt bijna niemand pijpen met condoom deed en dat ik me daar niet zo'n erge zorgen over hoef te maken. Zolang ik maar wel een controletest doe omdat ik helaas tot een risicogroep behoor èn altijd alert zijn op klachten. Ik ben erg gegroeid daarin de afgelopen weken opeens denk doordat je zo vaak aandrong op een psycholoog wat ik niet echt wilde. Heb nergens wondjes of klachten of wat dan ook.

    En oké. Sommigen geven geen klachten ja maargoed als je pijpen zelfs met condoom doet kan je net zo goed niks doen heb ik het idee gekregen want de arts van de GGD keek me echt heel raar aan toen ik vroeg of pijpen met condoom moest haha.. toch bedankt voor je nuchterheid weer maar ik blijf nuchter.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik zal erover nadenken om in het vervolg ook pijpen met condoom te doen.

    Reageer
    #10

    en tandenpoetsen na een pijpbeurt zonder sperma ?

    Reageer
    #11

    Tanden poetsen??? Die vraag begrijp ik even niet

    Reageer
    #12

    Ik bedoel als je pijpt zonder condoom en daarna 5 min je tanden poetst poets je hiv dan niet in je tanden doordat je bloed beetje

    Reageer
    #13

    nee

    Reageer
    #14

    en zonder sperma een keer in je kont en eruit ?

    Reageer
    #15

    Kleine kans, maar niet onmogelijk

    Reageer
Reageer op: Orale seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief