vraag over een ander contact

 • #1

  Beste John en of anderen,

   

  Zoals reeds gemeld hebben wij mijn echtgenote en ik een swingersrelatie. Dit is langzaam gegroeid.  ik weet dat jullie de laatste tijd regelmatig vragen heb gesteld. Waarvoor mijn dank.

  deze vragen handelen voor mij over een grijze zone.  De volgende vraag handelt voor mij ook over zo'n grijze zone het betreft tongkussen. Ik weet dat tongkussen geen probleem is volgens deel scenario's

  1. zijde vrouw had geen voorvocht ontvangen van de man in kwestie: dan is er uiteraard bij het tongkussen geen probleem
  2. de vrouw had voorvocht ontvangen van den man in kwestie. Dit zul je bij het tongkussen niet voelen. Is dit dan een probleem of geen? Ik ga er vanuit van niet.
  3. de man was in de mond van de dame klaargekomen. Dit zou je bij het tongkussen wel proeven / voelen; het is zeker geen bedoeling om een cumpswap uit te voeren. Maar stel dat dit toch zou vervallen wat zijn dan de risico's of zijn er geen aan verbonden

  Nogmaals bedankt voor de info

   

  Reactie
  #2

  Even een vraag:
  Als je zo angstig bent om een soa op te lopen of een andere venerische ziekte, waarom dan een swingerrelatie met onveilige seks?

  1. In principe niet. Alleen bij syfilis zou het een probleem kunnen zijn
  2. Er is een risico op soa's als de handelingen elkaar opvolgen
  3. Er is mee risico op een soa

  Reactie
  #3

  Beste John

   

  bedankt voor het antwoord.  dus in geval van 2 en 3 stijgt het mogelijke risico op soa (buiten HIV)

  Alle activiteiten gebeuren met condoom, (neuken, oraal (of oraal gebeurt niet) de vraag van vandaag en van gisteren waren voor mij grijze zones. Omdat bij bijvoorbeeld tongkussen je het niet altijd kunt beoordelen.

  Verder heeft het te maken met de mijn eigen karaktertrekken dat ik nogal een controlefreak ben en alles zelf wil afwegen.

  bedankt

  Mvg

  Reactie
  #4

  kussen/tongkussen hebben een in sommige gevallen een heel klein risico. Geen risico voor HIV. Maar syfilis zou eventueel een mogelijk risico kunnen zijn. Maar dan moet de andere persoon wel een active syfiliszweer in de mond hebben. Of voorvocht/sperma moet in de mond terecht komen.

  Reactie
  #5

  Beste John

   

  hartelijk dank

   

  mvg Koen

  Reactie
Reageer op: vraag over een ander contact
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief