3 en 6 weken negatief maar toch mss symptomen?

 • #1

  Met mijn vorige vriendin had ik onbeschermde sex (vaginaal). Zij was net voor we startten gescheiden en heeft zich laten testen omdat haar ex vreemd ging met anderen. Haar test was 5 maand na het laatste sexueel contact met haar ex dus dit is sluitend en ze is dus niet besmet.

  Nu heb ik echter een nieuwe relatie met iemand anders en hoewel we het safe doen met condoom is het condoom toch eens gescheurd en hebben we zo onbeschermde vaginale sex gehad. Ik heb me dan na 3 weken en 2 dagen laten testen omdat ik dood ging van de stress en ook nog eens na 6 weken (3 dagen geleden). Beide gevallen was alles in orde. Ik lees dat het voor 95% betrouwbaar is. De huisarts blijft bij een vervolgtest na 3 maand.

  Ik heb geen echte symptomen die overeenkomen met wat ik lees maar ik heb toch wel een paar verwante symptomen lijkt me

  1. vandaag begon mijn eikel en mijn voorhuid plots te vervellen. Ik vermoed dat dit een schimmelinfectie is. Misschien doordat we eergisteren lang aan droogneuken gedaan hebben of doordat ze met keelpijn me gepijpt heeft (kan dit?). Ik lees wel dat HIV vaak gepaard gaat met schimmelinfecties. Zou dit een symptoom kunnen zijn?
  2. de laatste tijd heb ik redelijk wat last van aften in de mond en nu scheurt mijn mond/lippen ook
  3. Ik heb nekpijn en pijn in mijn linkerbovenarm (precies de pijn van stramme spieren)

  Moet ik me nu zorgen maken? Mijn 6-weken test is 3 dagen oud. Zou ik nu in die 5% vallen? De test is gedaan bij een huisarts in Belgiƫ en ik heb de resultaten telefonisch gekregen. Ik weet niet welk soort test het was.

  Reactie
  #2

  testen bij 6 weken is toch voor 99% betrouwbaar. Het lijken ook eerder klachten van een schimmelinfectie

  Reactie
  #3

  Bedankt Tandor

  Reactie
Reageer op: 3 en 6 weken negatief maar toch mss symptomen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief