Angst blijft ondanks negatieve test na 6 weken

  • #1

    Ik ben een man in een heteroseksuele relatie. Al meer dan 20 jaar samen met mijn eerste (seksuele) partner.

    Af en toe heb ik biseksuele gevoelens en een kleine 7 weken geleden heb ik in een dom en onbezonnen moment een homo ontmoetingsplaats bezocht. Ik heb onbeschermde seks gehad met een voor mij onbekende man. Geen gegevens uitgewisseld en weet zelfs zijn naam niet eens.

    Hij is denk ik niet in mij klaar gekomen maar heeft me wel anaal genomen zonder condoom. Ik weet het echt heel heel dom.

    Na 6 weken heb ik me op alle soa’s laten testen. Maar eigenlijk was het een halve dag minder dan 6 weken (ik had ‘s avonds seks gehad en heb me op de ochtend 6 weken later laten testen). Alles gelukkig negatief.

    Ik had gehoopt dat ik opgelucht zou zijn maar ik durf er gewoon nog niet 100% op te vertrouwen. Een dag na de testuitslag kreeg ik aften aan de binnenkant van mijn bovenlip.

    En dan denk ik ‘zou ik dan die ene procent zijn die pas na 6 weken positief test?’ Of zou het dan toch verschil uitmaken die halve dag eerder dan 6 weken?

    Kan iemand me hier geruststellen?

    Reageer
    #2

    Ik snap je angst of spijt, hoe je het wilt noemen. Ik ben ook negatief voor alle soas maar had bijna 4 jaar geleden een prostitue bezocht. Ik kan het nog niet geloven en heb me echt op alles al meerdere keren laten testen. Hulp help niet, het is een angst. Ik kijk regelmatig naar de testen en zeg tegen mezelf: als je iets had dan gaf de huisarts je medicatie.

    Heb je je getest en geen medicatie dan was je ook niet positief

    Reageer
    #3

    Iemand nog een antwoord of die halve dag eerder dan 6 weken het verschil kan zijn?

    Reageer
    #4

    Dat maakt geen verschil

    Reageer
Reageer op: Angst blijft ondanks negatieve test na 6 weken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief