Bang voor resultaat.

  • #1

    Hey Tandor,

     

    Hopelijk ken je mn vorige bericht nog.

    Ik heb dus vorige week een zelftest online gekocht (eindelijk) maar heb het weer weggegooid omdat ik bang was voor de resultaat.

    Nu heb ik er nog een gekocht en die komt vandaag binnen op de afhaalpunt.

    Nu merk ik ook dat ik verschrikkelijk veel last heb van aften! Ik poets mn tanden niet altijd, maar de laatste week doe ik het elke dag. Ik heb trouwens ANEMIE wat bloedarmoede is en ik heb heel veel witte bloedcellen, en daar nestelt HIV zich in.. ik heb amper rode!

    Nu hoor ik van mn ex op WhatsApp "Ik heb je proberen te besmetten met HIV" iets wat alles nog helder maakte!
    Herpes genetalis blijft niet weg! Schimmelnagel is bij de helft wit nu (het was volledig wit). Nu lees ik ook dat HIV kankers meebrengt! Ik merk zo'n bult op mn hoofd wat erg raar is en volgens de dokter heb ik ook een moedervlek die huidkanker zou zijn en ik moet een afspraak maken met een dermatoloog.

    EN HOE MOET IK in vredesnaam medicatie discreet nemen zonder dat mijn ouders het weten en zonder dat ik 1000 euro per maand moet betalen aan die geldwolven. Als ik die medicatie aanvraag dan weten mijn ouders dat toch? Of niet?

    Heb gehoord dat de medicatie werkt tot ik 40 ben en dan sterf ik??? Is dat waar??????

     

    ZOU het kunnen dat die bult op mn hoofd een tumor is? Of hersenkanker? Moet ik dan rekening houden met het "binnen de 5 jaar dood" die ik las op het internet???? Ik wil geen chemo doen! En wat als ik al terminaal ben? Ik wil niet dood op 16 jaar!!! Het is allemaal zo veel voor ik, ik zit hier al verdomme maanden mee te stressen en morgen weet ik de waarheid! Waarschijnlijk ga ik dan euthanasie aanvragen! Kan ik discreet euthanasie aanvragen INDIEN dit allemaal waar is????

     

    Dankjewel Tandor xx

    Reageer
    #2

    OHJA! Als ik herpes genetalis heb, dan heb ik antistoffen in mn bloed. zou een HIV test dan betrouwbaar zijn????????? Straks krijg ik fout antwoord

    Reageer
    #3

    Ik heb je eerdere bericht niet gezien .wat is je risico geweest? (onveilige vaginale of anale seks, ben je man of vrouw, en was de seks met een man of vrouw, hoe oud was je ex etc) onthouden dat zelfs bij geïnfecteerd bloed inspuiten de kans op overdracht 1/300 is.

    Reageer
    #4

    Heb een bloedonderzoek gehad bij ziekenhuis omdat ik erg veel last heb van spierpijn en ze zeiden dat ik niks had en alles OK is. Ik weet niet of ze HIV ook hebben getest.

    Daardoor kon ik mijn hiv zelftest niet gaan ophalen dus doe ik maandag wel.

    Het is anale seks, ben zelf man met man.

    Je zegt dat de kans 1/300 is maar HIV nestelt zich in witte bloedcellen, ik heb er extreem veel en volgens de dokter AMPER rode bloedcellen. Dus ik heb geen idee of BLOEDARMOEDE / ANEMIE daar een groter risico voor geeft. Ik ben gewoon erg bang om die test te doen en ik heb geen idee of ik nu echt HIV heb... maar al die symptomen... dit is een doodvonnis , misschien verdien ik dit 😐

     

    Reageer
Reageer op: Bang voor resultaat.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief