Mogelijke besmetting?

  • #1

    hoi,

    ik ben een beetje bang dat ik misschien besmet ben met HIV. Misschien denk ik veel te ver maar ik vraag me dus af of ik hiervoor moet testen of niet?

    Iets meer dan een jaar geleden ben ik op kamp geweest met mijn studievereniging. Hier hadden we, wat natuurlijk veel gebeurt op kamp, veel last van muggen. Nou ben ik zo iemand die muggenbulten altijd vrolijk openkrabt. Op een gegeven moment heb ik zo'n afterbite stick geleend van een jongen van mijn vereniging. Hij had deze net gebruikt om op zijn muggenbulten te doen en ik deed hier ook wat van op mijn muggenbulten alleen die van mij waren open gekrabd en dus een soort wondjes ( het bloedde ook) ik heb niet goed gekeken of er van die jongen ook wat bloed op die stick zat maar ik ben dus bang dat als dat wel zo is ik mijzelf misschien besmet heb. Natuurlijk hoeft hij niet perse Hiv te hebben maar ik weet dat hij vaak wisselend seksueel contact heeft en ook chlamydia heeft gehad. Zou zon besmetting zoals ik heb beschreven kunnen? Het gaat dan om kleine beetjes bloed maartoch..

    misschien denken jullie nu waar maak je je druk om, maar ik maak me tocj een beetje zorgen

    groet

    rosa

    Reageer
    #2

    Zo krijg je toch geen HIV infectie !

    Reageer
    #3

    Nouja dat dacht ik in eerste instantie ook, maar stel dat wat van zijn bloed op die open muggenbult van mij is gekomen? Kan het ook dan niet?

    Reageer
    #4

    Zo raak je echt niet besmet

    Reageer
Reageer op: Mogelijke besmetting?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief