Misschien besmet?

  • #1

    Beste lezers,

     

    Afgelopen weekend heb ik een leuke sleepover gehad met een kerel die ik echr wel zie zitten.

    Nu heb ik al een aantal jaar af en aan van een koortslip, en zover ik weet, mezelf niet door besmet daar beneden.

    Toch ben ik altijd bewust geweest van wat mijn koortslip kan veroorzaken. En hierom dus ook mijn vraag/vragen.

    Vanochtend (4dagen na initieel contact) begon zijn dag met migraine (wat hij wel vaker heeft) en nu "klaagt" hij over een wazig gevoel in zijn hoofd, alsof het allemaal niet naar behoren werkt.

    Ik was net klaar met een antibiotica kuur voor een keelontsteking, dus we kunnen wel stellen dat mijn weerstand niet opper best was.

    Nu heb ik een schrale plek op mijn lip, en niet directe tintelingen. Maar toch ben ik angstig met betrekking tot het besmetten van het andere persoon in kwestie.

    Dus, even alles op een rij:

    - hoe groot is de kans dat ik mezelf asymptotisch besmet kan hebben?

    - kan ik dit ergens laten testen, lijkt me nogal onmogelijk daar ik geen uitingen heb, maar wel weet van een koortslip

    - hoe groot is de kans met besmetting met korstjes, en dus al ingedroogde blaasjes?

    Ik hoop dat jullie mijn vragen kunnen beantwoorden, daar ik heel bang ben om hem besmet te hebben met iets waarvan ik zeker was het niet actief te hebben.

    Reageer
    #2

    zijn klachten hebben helemaal niks met herpes te maken. Een koortslip is niet meer besmettelijk als de blaasjes ingedroogd zijn en er kortsjes op zitten
    Het kan niet worden getest.

    Reageer
    #3

    Dank voor je snelle reactie Tandor.

    Ik kijk het allemaal nog even aan, omdat ik de hoofdpijn en algehele meh-gevoelens van m niet vertrouw.

    Reageer
    #4

    Maar dat heeft toch totaal niets met herpes te maken....en al helemaal niet zo snel..

    Reageer
    #5

    Ik heb verhalrn gelezen waar mensen de algehele malaise ook begonnen te krijgen na dag 4 a 5.

    Denk dat het gewoon een angst van me blijft, om mezelf of een ander te besmetten.

    Denk dat ik, als er geen gekkigheden bij komen in aankomende vrijdag a zondag pas kan rusten.

    Reageer
    #6

    Langzaam word ik verteerd door angst. We zitten nu op dag 4 en hij klaagt over het maar niet wakker kunnen worden, ofwel uit zijn vermoeidheid te kunnen komen.

    Ik voel me echt een lompe koe. En weet ook niet hoe ik erop mpet reageren mocht ik hem besmet hebben, of hoe hij zal reageren.

    Reageer
    #7

    dat zijn toch geen herpes klachten !!

    Reageer
    #8

    Ga dan toch even naar de huisarts en laat ernaar kijken. Die kan het dan toch net even iets beter bekijken dan vanaf een foto

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dit zijn geen herpes klachten. Daarnaast kunnen klachten niet een paar dagen na besmetting komen, dat gebeurd pas met ongeveer 2 weken.

    Verder kun je jezelf niet nog een keer besmetten. Als je hsv1 uitbarsting op je lippen hebt, is het niet mogelijk om het op een andere plek te krijgen. Alleen als je in aanraking komt met hsv2 zou je via een ander op een andere plek besmet raken

     

    Reageer
    #10

    @Kep.... Er schijnen mutaties van HSV1 te zijn waarbij dat wel zou kunnen....

    Reageer
    #11

    Beste,

    na onveilige seks na 2 weken onderstaande klachten gekregen. Ook veel stress ervaren door mogelijke soa. Zal best hebben meegedragen an de klachten.

    mezelf laten testen op alle Soa behalve herpes(alles negatief). Nu heb ik wel klachten welke aan Urithrisis voldoen:

    pijn aan penis

    pijn aan perineum

    pijn aan ballen

    soms jeuk/brandend gevoel eikel.

    een wat rode Mateus

    spierpijn in liezen

    melkachtige plasjes in urine(moeilijk te beschrijven.

    overdreven veel schuimvorming bij urineren(geloof dat dit kan duiden op ontstekingen).

    zijn dit tekens van een Urithrisis?? Ik heb geen afscheiding los van de melkachtige beschreven vlekjes in de urine en de schuim(toch wel altijd aanwezig en vooral na even niet geplast te hebben) maar geen afscheiding die in onderbroek loopt of die ik zie bij bekijken penis. Na plassen kan het wel wat branderig zijn maar tijdens plassen totaal geen last.

    Heb geen herpes test gedaan aangezien geen blaasjes of zweertjes. Bloed had geen zin want kan ook stoffen van eerdere koortslip zijn geweest.

    er zijn ook momenten op de dag dat ik helemaal geen last heb maar vaak afwisselen klachten die boven beschreven staan. Na mastrubatie doen het perineum en de liezen aardig hun best wat betreft een zeurende pijn. Ik geloof zelf dat het de prostaat is aangezien precies dat stukje achter de balzak erg veel zeurende pijn geeft(gekneusd gevoel).

    Ben bij bekkenbodem geweest op aanraden van Tandor(waarvoor dank). Deze zei dat hij bij stressmomenten aangespannen is en dat geeft pijn aan perineum. Maar geen overactieve bekkenbodem want ontspannen ging prima. Dus de bekkenbodem is het ook niet echt. Ook kon hij de vlekjes en schuim niet verklaren. Dokter geeft aan dat dit niet bijzonder hoeft te zijn maar ik weet gewoon dat het meer is als normaal en die vlekjes/witte melkachtige substantie was er eerst ook niet.

    nu is mijn vraag of bovenstaande klachten kunnen zijn van Herpes? Ik heb het onafgebroken al 3 maanden dus dat lijkt me wel erg lang. Maar ik ben er wel bang voor dat ik misschien geen verschijnselen heb van herpes maar wel een NSU die door de herpes wordt veroorzaakt. Een NSU op een andere Soa zou niet moeten kunnen toch? Aangezien deze getest zijn en negatief waren?  Is de kans op een NSU door herpes aanwezig? En kan het zijn dat de NSU alsnog door een negatief geteste soa komt?  En is de kans groot op NSU van herpes? Ik las namelijk ergenst dat dit niet veel voor komt.

    zoals je leest heb ik er een hoop aan gedaan om uit te sluiten dat ik een soa heb aangezien ik mijn vriendin niet wil besmetten. Een afspraak met de uroloog heb ik pas over 4 weken en ik wil graag weten of de kans op Urithrisis met bovenstaande klachten aanwezig kan zijn en of dit dan door een NSU door herpes Danwel een andere negatief geteste soa kan komen?

    Tandor? Enig idee? Of verder nog een mogelijke oorzaak?

    mijn urine is trouwens door de huisarts al op een reguliere blaasontsteking getest. Maar nog niet op kweek gezet.(dit kan dus pas over 4 weken)

    Alvast bedankt voor alle hulp en antwoorden want ik wil dit hoofdstuk en dokterbezoeken graag afsluiten.

     

    @ Tandor! Bedankt voor alle hulp tot nu toe maar ik heb zoals je boven leest een keer een heel beeld geschetst wat er momenteel speelt. Zou je hiernaar kunnen kijken en een antwoord kunnen geven? Ik hoop namelijk echt dat ik niks mis of alsnog iets overdraagbaars heb.

     

    Reageer
    #12

    heeft iemand een idee over bovenstaande?

    Tandor? Zou je me kunnen helpen.

    Reageer
    #13

    Ik kan die vraag zo op afstand helaas ook niet voor je beantwoorden.  Je zou het dan toch echt nog een keer met je huisarts moeten bespreken

    Reageer
    #14

    Dit zijn volgens mij geen antwoorden op de door mij gestelde vragen ofwel Tandor?

    Reageer
    #15

    zou je mijn stukje ook kunnen beantwoorden? Die van 10 augustus

    Reageer
Reageer op: Misschien besmet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief