Heb ik Hiv?

  • #1

    Vorige week vrijdag na het wezen stappen met vtienden in Amsterdam leek het ons wel leuk in onze aangeschoten bui om een blowjob te krijgen. Natuurlijk was het volledig veilig gebeurd met een condoom en hebben we ook geen seks gehad.

    3 dagen later (maandag) kreeg ik opeens de griep met eerst alleen last van zware hoofdpijn. Een dag later werd ik een beetje snotterig en daarna last van hoesten (geen keelpijn) toen maakte ik me geen zorgen maar vannacht werd ik wakker helemaal in het zweet. Na wat googlen kwam ik erachter dat het een symptoom is voor aids. Ik heb direct een afspraak gemaakt met de huisarts. Toevallig is ook dat mijn Moeder ook last heeft van dit griepje met meer keelpijn en minder hoofdpijn. Na paar daagjes zijn de symptomen wel flink afgezwakt ik kan als ik wil ook gewoon werken.

    Wat denken jullie en wat is jullie advies?

    Reageer
    #2

    Het is sowieso geen symptoom van AIDS, maar van HIV als het daar ueberhaupt van is. En dat is in jouw geval onmogelijk. Je hebt gewoon het griepvirus opgelopen.

    Reageer
    #3

    Hoe zit het met mijn symptomen ze komen aardig overeen met die van hiv

    Reageer
    #4

    Ze komen juist niet overeen.  Het zijn toch vooral gewoon griep/verkoudheidsklachten. dat heeft met een conversiegriep helemaal niets te maken. Bovendien krijg je die symptomen echt niet binnen 3 dagen maar binnen 2-6 weken

    Reageer
Reageer op: Heb ik Hiv?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief