Genitale herpes & orale sex

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb sex met condoom gehad en ben helaas toch besmet met HG door een jongen die nooit symptomen heeft gehad. Nu is mijn eerste uitbraak achter de rug en zijn we weer 'seksueel actief'. Maar hoe zit het met orale sex (dit hebben we eerder nog niet gedaan). Ik ben bang dat ik in mijn gezicht/mond besmet wordt, aangezien de eerste besmetting ook gebeurde met condoom zonder symptomen bij hem. Hoe groot is de kans dat dit gebeurt? En andersom hoe groot is de kans dat hij in zijn gezicht/mond besmet wordt door mij, als we orale sex hebben op het moment dat ik geen symptomen heb? Ik hoor graag hoe anderen hiermee omgaan?

  Reageer
  #2

  De kans op besmetting als er geen symptomen zijn is klein, maar helaas wel aanwezig...dat heb je zelf ervaren... Hij of jij had ook geen koortslip en net gehad?

  Reageer
  #3

  Op het moment van besmetting hadden we beide geen koortslip en ook niet onlangs gehad. Orale sex hebben we tot nu toe sowieso nog niet gehad.

  Reageer
  #4

  Zoals gezegd: de kans op besmetting is zonder uitbraak erg klein maar helaas niet onmogelijk.
  Wat je zelf zou kunnen doen om het virus onder controle te houden is L-lysine gebruiken. En zorgen dat je afweersysteem optimaal werkt.

  Reageer
Reageer op: Genitale herpes & orale sex
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief