Genitale herpes overgebracht

 • #1

  Goedemorgen,

  Ik heb genitale herpes. Eerst was ik er niet zeker van omdat ik tijdens mijn eerste aanval erg ongesteld was en de huisarts niks kon afnemen van de blaasjes. Maar nu heb ik onlangs seks gehad met iemand en diegene heeft nu dus ook herpes.

  Mijn vragen:
  - We hebben het veilig gedaan met condoom hoe kan het dan toch dat hij het heeft gekregen? zat ook meer aan het einde waar het condoom stopt.
  - Is er echt niet op te testen? bloedtest of een inwendig onderzoek, want toen ik seks had was er van onder bij mij niks te zien en had zelf ook geen klachten

  Ben er erg van slag van, betekend dus eigenlijk dat ik geen seks meer kan hebben met losse partners? moet er ook niet aan denken dat ik het nog is ga overbrengen. Voel me er zwaar klote door en zie haal mezelf helemaal naar beneden.

  Hoop dat iemand me kan helpen of advies heeft

  Reactie
  #2

  Een condoom beschermd helaas niet altijd voldoende tegen herpes en ook niet tegen genitale wratten. Had je op het moment van de seks een uitbraak of er net een gehad?

  Reactie
  #3

  Goedeavond,

  Nee toen ik seks had heb ik geen last gehad van een uitbraak, dat zou ik ook niet willen. Ongeveer 2 weken nadat de aanval voorbij was heb ik dus seks gehad en heeft diegene het gekregen. Vindt het maar naar heb nu gewoon het gevoel dat ik iedereen kan besmetten

  Reactie
  #4

  Was toen ook alles weg of waren er nog zweertjes?

  Reactie
  #5

  Goedemorgen John,

  Alles was toen weg. Had er ook medicijnen voor gekregen weet even de naam niet maar begint met de v.

  Daarom ben ik ook zo radeloos, misschien zit het wel binnenin ik heb geen idee..

  Reactie
Reageer op: Genitale herpes overgebracht
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief