Herpes genitales vastgesteld

Online ZorgZus
 • #1

  Er is zojuist genitale herpes bij mij vastgesteld. Dokter zag blaasje op mijn clitoris. Ik heb een vaste partner, betekend die dat ik dit van hem heb gegekregen? Nog nooit eerder last van gehad en vaak getest. Pijn begon 3 dagen na de seks. Is het dan bijna 99% zeker dat het van mijn partner komt?

  Reageer
  #2

  Herpes kun je niet testen zonder symptomen, dus de testen die je hebt gedaan zeggen daar dan niets over. Niemand van jullie heeft een koortslip (gehad)? Je partner heeft geen klachten?

  Reageer
  #3

  Partner zegt geen klachten te hebben. Zelf vanochtend HA geweest en keek alleen bij clitoris en zag een blaasje wat op herpes leek. Denk 3 weken geleden voor het eerst seks gehad, vorige week meerdere keren en nu ongeveer 4 dagen klachten. Dan moet hij toch actief iets hebben gehad of niet? Anders kan k toch niet zo snel klachten hebben

  Reageer
  #4

  Ook geen koortslip gehad?
  Herpes kan helaas ook zonder symptomen besmettelijk zijn

  Reageer
  #5

  Nee ik in ieder geval niet. Mijn vraag is meer of ik er zeker van kan zijn dat het van hem komt? In iedergeval is de kans groot? Aangezien ik ik in de incubatie tijd klachten heb gekregen. Dan lijkt t me logisch dat het van hem af komt toch?

  Reageer
  #6

  dat lijkt dan inderdaad logisch

  Reageer
  #7

  Want dan kan ik tegen hem zeggen dat ik het van hem heb gekregen toch? Dat is het meest logische aangezien ik in contact mket zijn gekomen met vocht uit blaasjes dan?

  Reageer
  #8

  Ik schreef eerder al dat je in principe ook besmet kunt raken als er geen symptomen zijn.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ik bedoel dat het meest aannemelijk is dat ik dan door mijn meest recente Partner ben besmet?

  Reageer
  #10

  Daar lijkt het dan wel op

  Reageer
Reageer op: Herpes genitales vastgesteld
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief