Hoe lang duurt een herhaalde aanval?

  • #1

    Hoi,
    Ik ben zo'n 3,5 jaar geleden besmet met herpes door mijn ex. Na de eerste aanval heb ik er nog twee keer last van gehad. Wat me toen opviel, was dat ik wel 1 of 2 blaasjes kreeg, maar dat die vanzelf weer verdwenen en niet "indroogden" en een korstje vormden. Nu heb ik een nieuwe partner en eergisteren zag ik een blaasje. Niet vreemd, want ik was ziek. Inmiddels voel ik me weer beter en is ook het blaasje weg, 2 dagen later. Dat lijkt me wel heel erg snel. Kan het zijn dat het nu alweer voorbij is, zodat ik weer seks kan hebben (met condoom uiteraard) of beter nog even afwachten?
    Groet, Lara

    Reageer
    #2

    Beste Lara,
    Wat je beschrijft is eigenlijk normaal voor een herpes genitalis infectie. Het kan inderdaad zo weer voorbij zijn. In principe is het zo dat als de blaasjes weg zijn het besmettingsrisico het kleinst is.

    Reageer
Reageer op: Hoe lang duurt een herhaalde aanval?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief