Pijn en 2 wondjes

 • #1

  Na 2 jaar niks te hebben gedaan qua sex en nu een keer naar een escort geweest te zijn alles veilig met condoom alleen kreeg ik geen stijven omdat ik me niet prettig voelde. Heb ik nu sinds 2 weken pijn aan mijn eikel en plasbuis. Ik ben bang voor herpes ik heb dit ook 2 jaar geleden meegemaakt op dezelfde manier maar toen was het gelukkig geen herpes maar ook een blaasje. Zou het zomaar kunnen dat de condoom dit heeft veroorzaakt en niet een soa? Graag hoop ik dat iemand mij een beetje kan geruststellen.

  https://ibb.co/s1mcXgV
  https://ibb.co/PrVVyCN

  Reageer
  #2

  Als je een condoom hebt omgehad, dan kan je op die plekken van de foto's vrijwel geen soa krijgen. De huid is daar dan volledig afgedekt met rubber. Het kan een reactie zijn op het rubber van het condoom, rubber-allergie komt vaak voor.

  Geeft het even wat rust gedurende enkele dagen/weken. Was niet te grondig en blijf er verder vanaf zodat het kan herstellen. Wanneer het niet verdwijnt of erger wordt, dan zou ik ermee naar de huisarts gaan.

  Reageer
Reageer op: Pijn en 2 wondjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief