Adviezen gevraagd

  • #1

    Hoi iedereen,

    Sinds 1 jaar en 3 maanden weet ik dat ik (vermoedelijk) genitale herpes heb. Vrijdag is mijn 3e uitbraak begonnen en ik verga weer van de pijn/jeuk. Ik dacht dat dit minder erg zou worden bij volgende uitbraken??? Morgen toch maar eindelijk een afspraak bij de huisarts, die wilde mij de eerste 2 keer niet zien en heeft de diagnose gesteld op basis van een telefoongesprek. Ik heb de eerste 2 dagen koortslippen crème gebruikt, omdat ik las dat dit in sommige gevallen ook kan helpen. Helaas heeft dit niet veel gedaan. Zinkoxide zalf had ik nog thuis liggen, maar dit brand zo erg dat ik het niet wil gebruiken. Voor een kuur met pillen ben ik denk ik te laat. Ik zit nu op dag 5.

    Ik vraag me af of jullie nog tips hebben voor mij tegen de pijn/het verminderen van de uitbraken. Door middel van voeding, supplementen etc.

    Mijn dank is groot!

    Groetjes,

    Reageer
Reageer op: Adviezen gevraagd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief