Vitaherpavac Vaccin duitsland. Geen uitbraken meer?

  • #1

    Het schijnt zo te zijn dat als je die vaccin neemt dat je geen uitbraken meer krijgt ook na de booster na 6 maanden sinds 2010 beschikbaar in rusland? Kan je mij hier wat meer over vertellen John?

    Reageer
    #2

    Ik bedoelde Rusland ipv Duitsland titel excuus

    Reageer
    #3

    Er is geen enkel wetenschappelijk onderzoek bekend of beschikbaar over dit wondermiddel. Russen claimen wel vaker een wondermedicijn ontwikkeld te hebben waarvan achteraf blijkt dat het doodgewoon niet werkt.

    Reageer
    #4

    Wanneer denkt u dat er echt een medicijn op het markt zou komen dat het herpes virus verwijderd van ons lichaam? We wachten al jarenlang.. Tegenwoordig heeft men zelfs medicijnen voor aids en elk andere soa gewoon een injectie, maar geen eens injectie of anti-biotica voor herpes.

    Reageer
    #5

    Ik heb echt geen idee. Maar de komende 5-10 jaar zie ik dat nog niet gebeuren

    Reageer
    #6

    Er zijn inderdaad mensen die claimen succes te hebben gehad met dit Russische vaccin, maar alles was tijdelijk en kregen na een tijdje weer uitbraken. Om daarvoor nou helemaal naar Rusland te gaan, lijkt mij van niet.

    Er zijn wel goede ontwikkelingen op het gebied van HSV, door het bedrijf Fred Hutch. Door middel gene editing. Waarmee ze 50-90% van het virus hebben kunnen verwijderen is muizen. Inmiddels worden ze ook al gefinancierd door NIH.  Hieronder zal ik een paar links plaatsen.

    http://engage.fredhutch.org/site/TR?px=1709211&fr_id=1574&pg=personal

    https://www.reddit.com/r/Herpes/comments/d4is3s/general_update_on_fred_hutch_herpes_cure_research/?ref=share&ref_source=embed&utm_content=body&utm_medium=post_embed&utm_name=8128d44d727347ff8853d4e95cbda474&utm_source=embedly&utm_term=d4is3s

    Onder ander is een nieuwe suppressive medicijn in phase 3 genaamd Pritelivir (AIC316). Dit medicijn heeft fast track gekregen van de FDA, dus hopelijk wordt dit in 2020-2021 op de markt gebracht.
    <h1></h1>

    Reageer
Reageer op: Vitaherpavac Vaccin duitsland. Geen uitbraken meer?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief