Eerste uitbraak herpes genitalis

  • #1

    Nu bijna een week geleden ben ik er achter dat ik herpes genitalis heb. Ik ben 17 jaar en heb nu bijna 3 jaar een relatie met mijn vriend, hij is dus ook mijn eerste (en enigste) en ik heb nog nooit zonder condoom seks gehad. Daarom dacht ik bij de eerste klachten aan blaasontsteking, later aan een schimmel vanwege de blaasjes. Omdat de pijn op zondag avond niet meer te doen was ben ik toch naar de dokterswacht geweest omdat ik niet meer kon wachten, in de hoop dat ik wat voor de pijn kon krijgen en de ‘schimmel’ snel over ging, helaas hoorde ik in het ziekenhuis dus dat ik herpes genitales heb. Dit was voor mij erg onverwachts omdat mijn vriend nooit klachten heeft gehad en we het altijd veilig hebben gedaan. Ik wist echt niet dat je dit ook met condoom kon krijgen.

    Nu is mijn vraag wat ik kan doen met de pijn. Ik smeer ongeveer 4 keer per dag sudocreme op de blaasjes en ik douche 3 keer per dag, de blaasjes gaan nu open en ik verga van de pijn. Vandaag ben ik bij de huisarts geweest die mij ook niks kon geven tegen te pijn. Kan iemand hier mij vertellen hoelang de pijn nog door zal gaan na de blaasjes open zijn? Ik heb de hele week niet gewerkt maar ik moet dinsdag echt weer werken. Lopen en zitten gaat nog steeds bijna niet en ik durf geen spijkerbroek aan. Ook heb ik geen idee hoe ik een volgende uitbraak aan kan zien komen, en wat ik dan moet doen.

    Als er iemand is met tips/informatie zou ik dat erg waarderen!

    Reageer
Reageer op: Eerste uitbraak herpes genitalis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief