Hepatitis kans na vingeren

Online ZorgZus
  • #1

    Beste,

    IVM werk als webdeveloper kom ik regelmatig bij bedrijven en zzp-ers terecht. Nu is het helaas voorgekomen dat ik voor een dame (raam dame) iets van een profiel/website mocht maken. Hier wat tijd ingestoken, haar het resultaat laten zien en uiteindelijk betaald gekregen. Echter wou ze ook nog wat extra's doen. Kon het eigenlijk niet laten en heb mij laten aftrekken door de dame in kwestie. Ik heb haar ook aangeraakt/gevingerd in zowel vagina als anus. Tijdens moment surpreme, mocht ik het tussen de borsten afmaken...,  daarna alles netjes afgeveegt en de dame verlaten.

    Ik voel mij enorm kut door dit voorval en ben enorm bang voor een SOA. Is er een kans dat ik een SOA heb opgeloden door het vingeren?

    (Ik bijt namelijk nagels en ook het vel erom heen. De huid was wat geirriteerd maar deed verder geen pijn. Ook tijdens het vingeren geen bloed op mijn vingers gezien.

    (Ben zelf gelukkig getrouwd en een practige dochter van bijna een jaar)

     

    Alvast bedankt,

     

    Peter

    Reageer
    #2

    De kans om zo een soa te krijgen is toch wel erg onwaarschijnlijk

    Reageer
Reageer op: Hepatitis kans na vingeren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief