Gonorroe in keel en sperma

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben gewaarschuwd voor gonorroe. Mogelijk heb ik dit in mijn keel. Na het contact met deze betreffende jongen heb ik een andere jongen kort gepijpt. Na nog geen halve minuut spoot hij per ongeluk in mijn mond terwijl ik hem pijpte. Ik heb het meteen uitgespuugd. Hij geeft aan getest te zijn op hiv een maand ervoor en dat hij negatief was. Wat iemand zegt is niet direct betrouwbaar. Vanuit gaande het niet te weten.... Heb ik nu een reële kans op hiv gelopen? Aangezien gonorroe in je keel denk ik tot een co factor behoort. Ik ga over 5 weken testen op hiv, dan is het 6 weken geleden. Komende week wel al testen op gonorroe. Maar heb wel last van me keel..

    Reageer
    #2

    Als je bent gewaarschuwd voor Gonorroe moet je dat met je huisdarts bespreken om zo snel mogelijk aan een kuur te beginnen. Die krijg je ook al voordat je bent getest. En testen voor Gonorroe kan 2 weken na het contact.
    Een maand ervoor getest op HIV zegt natuurlijk helemaal niets als er daarna nog contacten zijn geweest.
    De kans op HIV is wel klein, maar goed dat je dat wel laat testen

    Reageer
Reageer op: Gonorroe in keel en sperma


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief