Klachten

 • #1

  Ik heb dus nu 1 jaar klachten naar orale sex. Brandend gevoel in Pennis vooral zittend. Echter een maand geleden begon ik pijn te krijgen in rechte been waar been zeg maar samen komt met licham. Testen voor soa waren negatief maar ik Ben Bang dat ik die testen toch vals negatief deed. Ik wil nu gewooon toch gonorroe behandeling zelf doen. Naar 1 jaar zou cefixim nog werken eenmalig als het chronish is?

  Reactie
  #2

  Je klachten kunnen veroorzaakt worden door een overspannen bekkenbodem. Ik zou toch eerst eens naar een bekkenbodemfysiotherapeut gaan. Begin niet zomaar aan een zware antibioticakuur. Heb je de testen zelf uitgevoerd met DHZ testen?

  Reactie
  #3

  Bij de lab. Pcr urine en kweek urine. Ik woon nu niet in Nl.  7 dagen Naar de contact heb ik test met swab laten doen en bleek dat ik streptokok a had in uretra. Toen heb ik 5 dagen amoxiciline genomen en naar 20 dagen kreeg ik toch rare rode pleken op mijn eikel en begon ik uretritis klachten krijgen. Sinds die tijd brandend gevoel zittend. Keel betje rood. Raar gevoel in mijn tong. Bij het poepen drupel van prostata sap.

  Reactie
  #4

  Dan zou je een schimmelinfectie kunnen hebben door het gebruik van de antibiotica. Voor een soa test was het sowieso te vroeg
  Of de streptokok is nog actief

  Reactie
Reageer op: Klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief