Genitale wratjes en schimmelinfectie?

Online ZorgZus
  • #1

    Hey allemaal,

    Ik heb een vraagje. Heeft er iemand van jullie wel eens een schimmelinfectie en genitale wratten tegelijkertijd gehad. Zo ja, wat hebben jullie er aan gedaan om het weg te krijgen?? Gaat het überhaupt wel weg??
    Ik weet niet zeker of dat wat ik heb genitale wratjes zijn maar mijn vermoedens zeggen van wel. Ik weet dat er gezegd gaat worden van "ga naar de huisarts" maar ik wil weten voor ik er naar toe ga of het wel weg kan gaan en hoe het weg kan gaan. (En ja ik weet dat genitale wratjes een soa is die je voor altijd hebt door het HPV virus en nooit weg gaat)

    Graag hoor ik van jullie.

    Reageer
    #2

    Een schimmelinfectie en gen. wratten kan zeker samen gaan.

    De schimmelinfectie kan behandeld worden met een antischimmelcrème. Ze kan ook vanzelf weg gaan.
    Dat geldt ook voor de wratjes. Soms gaan ze na enkele jaren vanzelf weg. Ze kunnen natuurlijk ook behandeld worden zodat ze sneller weggaan.
    Houdt er alleen rekening mee dat de wratjes uiterst besmettelijk zijn.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor uw snelle reactie.
    U heeft het over de wratjes die ik nu heb toch? Die zijn nu erg besmettelijk, dat weet ik. Maar nadat ze weg zijn is de kans op dat ik mijn eventuele partner besmet heel klein toch?

    Reageer
    #4

    Ik had het inderdaad over de wratjes die er nu zijn. Als ze weg zijn is de kans op besmetting kleiner.

    Reageer
    #5

    Helaas ook GW bij mij geconstateerd... kan gelukkig deze week al bij de dermatoloog terecht. Is er in de tussentijd iets dat je kan doen om het vermeerdere van de wratten te voorkomen? Ik zit er niet aan sowieso. Maar heeft meerdere keren onderbroek verwisselen of andere hygienemaatregelen invloed op minder snel vermeerderen van de wratten? GGD heeft een vijftal wratjes ontdekt. Maar was nog onduidelijk over mn schaamlippen, mevrouw (ook interne dermatoloog) kon niet zien of dat 'gewone bubbeltjes' waren die bij schaamlippen horen, of dat dat ook allemaal GW waren. Maak me vooral hier zorgen om, want dat zou een groot verschil in aantal zijn, 5 bultjes of het hele oppervlak van mn binnenste schaamlippen.
    Sowieso ben ik er flink van geschrokken. Zoveel horrorverhalen online.. als de dood dat ik er nooit meer vanaf kom. Ik zie bijna nergens verhalen van mensen die er snel vanaf komen. Iemand met een positief verhaal?

    Reageer
Reageer op: Genitale wratjes en schimmelinfectie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief