besmetting handen

Online ZorgZus
  • #1

    goedemiddag,

    ik heb een x tal jaren genitale wratten gehad in mijn vagina. sindsdien krijg ik na seks of masturberen bulten op m’n vingers. opvallend is dat ik deze dus alleen krijg na seks, waardoor ik denk dat het gelinkt is aan de toen genitale wratten. ik ben hiermee naar de dokter geweest en die wist niet wat het was. iemand een ander idee?

    Reageer
    #2

    Hallo, verdwijnen die dan ook heel snel ? Zijn het niet meer blaasjes?

    Reageer
    #3

    Als je nu geen GW meer hebt, lijkt het me vreemd dat het nog daarvan is. En wratjes op de hand zijn voor zover ik weet een andere variant van het HPV virus. Vervelend dat ook je huisarts het niet weet.
    Kan het zijn dat je een bepaald middel gebruikt, zoals glijmiddel of olie bij de seks, waar je allergisch voor bent? Succes met het vinden van de oorzaak.

    Reageer
    #4

    Hoi Chantal, ik ben geen dokter maar als ik jouw verhaal lees dan zou ik eerder aan een schimmel of bacterie denken, of idd een allergie (latex, glijmiddel, toys?). Je zou het eens op kweek kunnen laten zetten via de huisarts of gyn. Hoe lang blijven de bultjes? En douche je meteen na seks? Dit kan irritatieproblemen voorkomen. Evt. foto van de bultjes op je handen posten, misschien herkennen mensen het. Het kan ook nog zijn dat je een lage weerstand hebt en hierdoor meer vatbaar bent voor huidirritaties op zwakke plekken. Misschien dat vitamines helpen of een keer uitgebreid bloedbeeld prikken.

    Reageer
Reageer op: besmetting handen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief