wrate?

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb sinds augustus een vaste vriend en we hebben regelmatig seks. Simpelweg omdat we er beide “verslaafd” aan zijn haha.

  Nu heb ik mij jammer genoeg 3/4 maanden voor mijn relatie door iemand die ik online had leren kennen laten ontmaagden. Leek n aardige gast, achteraf gezien een achterbaks secreet.

  Nu kreeg ik last van soa symptomen, maar bleek niets te zijn (3 maal getest), schimmelpil erin en een antibioticakuur gehad en het was opgelost. Een bacteriële infectie dus.

  Na dat te hebben gehad begon ik mn vagina goed in de gate te houden. Vond een plekje wat er nooit zat. Huisarts zei weet ik niet, gaf wel aanstipmiddel van GW mee, maar brandde er alleen maar mijn gezonde huid mee weg. Moest stoppen van mijn moeder, zie zei er ook geen wrat in te zien. Nou, toch nog een langs de GGD geweest, arts een wist het ook niet, nam voor een klein beetje afscheiding nog een test aan en vond dat ik mij aanstelde want er was in beide gevallen niets aan de hand. Werd er vervolgens een tweede arts bijgehaald, die gaf wel weer aan een wrat. Terug naar de huisarts: “nee het is echt niets”

  Nu is mijn vriend voor allerlei soorten HVP ingeënt. Heeft er een godsvermogen voor neergeteld en beweert daarom MOCHT IK ZE HEBBEN geen symptomen te hebben. Nou, ik heb ook verschillende HPV vaccines gehad. Alleen waren de eerste paar keer zonder condoom, weet dat met condoom er ook een groot risico van overdragen is, maar zonder is ie sowieso gegarandeerd, ook de periode dat hij die vaccines nog niet had gehad. Hij heeft alleen van die bultjes rondom zijn eikel en op zijn penis zelf. Heeft een naam, kom er alleen niet zo snel op, maar is geen soa en had hij al voor mij. Veel mannen hebben dat. Maar zou denken, geval van dragen, dat je wel iets zou moeten zien na de hoeveelheid seks die wij hebben?

  Zie bijlage. Wat denken jullie? Ik heb totaal geen last van het plekje of iets. Plus mocht het wel zo zijn, ik pijp hem regelmatig en na het beffen schieten we over in zoenen. Is dit schadelijk? Of minder (in het geval van hebben) omdat ik al een drager ben?

  Reageer
  #2

  Waarom heeft je vriend de vaccinatie genomen als hij daarvoor geen gen wratten had? Als hij die namelijk wel gehad zou hebben, kun je toch nog besmet raken, ofschoon de kans dan wel erg klein is. Maar wat ik op de foto zie, doet mij niet aan een wrat denken.

  Reageer
Reageer op: wrate?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief