POSITIVITEIT

Online ZorgZus
 • #1

  Ik ben nu ook ong 1,5 jaar bezig met het behandelen van GW. Zijn er ook na al deze horrorverhalen en ervaringen mensen die positieve verhalen kunnen vertellen over hun behandeling en er nu geen last meer van hebben. En hoe doen jullie dit in jullie relatie en seks met name orale bevrediging? Ik denk dat het mij en meerdere mensen hier een gevoel van hoop kunnen geven, want op dit moment leid ik er mentaal erg aan.

  Mvg een wanhopig persoon met GW 🙁

  Reageer
  #2

  Hoi Moniek ik ben er zelf 7/8 maanden mee bezig geweest, stuk of 8 keer laten aanstippen bij de arts en aldara gebruikt, ze zijn nu allemaal weg bij mij gelukkig, mijn arts maakte me duidelijk als ik ze binnen half jaar niet meer krijg, dan verwacht hij ze dus ook niet meer terug!

  maar niet elk behandeling helpt dus kan zijn dat jij misschien andere behandelingen moet gaan proberen! Blijf positief je komt er wel van af. En stop met scheren tot ze helemaal weg zijn, dan zou je wel weer kunnen scheren na aantal maanden!

  probeer zo min mogelijk hierop dingen te lezen want staan echt veel horror verhalen op. Mensen die er van af zijn die hebben denk geen behoefte meer om op forums meer te gaan reageren!

  Reageer
  #3

  Hee Kev,

  wat fijn dat je er vanaf bent!! Ik hoop dat ze voorgoed wegblijven. Ja je hebt gelijk door al deze verhalen wordt het alleen maar erger. Hoe beviel Aldara eigenlijk? Trokken de wratjes snel weg?

   

   

  Reageer
  #4

  Dag allemaal,

  Graag wil ik jullie een gevoel van hoop geven voor het behandelen van genitale wratten. Na veel zoeken kwam ik dit tegen, zie link onderaan. Niks is zeker maar er zijn wel onderzoeken bezig anno 2019/2020 voor het behandelen van de wratten en immuniteit.

  Groetjes

  https://www.google.nl/amp/s/www.labiotech.eu/medical/warts-treatment-hpv-cytovation/amp/

  https://www.google.nl/amp/s/amp.theguardian.com/society/2020/jan/03/hpv-vaccine-tested-clinical-trial-infections-cervical-cancer

   

  Reageer
  #5

  Even een positief berichtje... Misschien heeft iemand er iets aan.

  Een maand geleden had ik ineens allemaal bultjes in mijn vagina en één daarbuiten. Bij de huisarts kreeg ik te horen dat het genitale wratten waren.

  Omdat ze inwendig zaten kon de huisarts ze niet behandelen en een doorverwijzing naar de gynaecoloog was niet mogelijk i.v.m. corona. Op internet las ik over een zalf op basis van groene theebladeren (veregen zalf). Toevallig zag ik op de site van Vitals groene thee-PS capsules. Deze heb ik samen met een multi-vitamine en L-lysine besteld en ben ik gaan gebruiken. Binnen 2 weken waren alle inwendige wratjes weg. Die ene er buiten werd kleiner en heb ik toen 2x aangestipt met appelciderazijn, binnen 2 dagen was deze toen ook weg.

  Inmiddels is het een maand geleden dat de diagnose gesteld werd en zijn alle wratjes weg!

  Reageer
  #6

  Reactie Anoniem: wat goed!! Laat ons aub weten hoe het er over een aantal maanden aan toe gaat. Deze behandeling heb ik nog nergens gelezen, kan miss voor vele baat hebben!

  Reageer
  #7

  Hoi Moniek,

  Ik zal jullie op de hoogte houden.

  Hetgeen ik gedaan heb is niet echt een behandeling. De multi vitamine en L-lysine ging ik eigenlijk gebruiken om mijn weerstand te verhogen i.v.m. corona. De groene thee-PS capsules kwam ik toevallig tegen en die ben ik wel bewust gaan gebruiken in de hoop dat het effect zou hebben op de GW.

  Na 2 weken had ik het idee dat alle inwendige GW weg waren. Dus ben ik op controle gegaan bij de huisarts en zij bevestigde dit. Toen ik vertelde wat ik gebruikte gaf ze aan dat ze verwacht dat het daardoor zo snel verdwenen is... Maar zeker weten doen we dat niet.

  Inmiddels zijn de inwendige GW al een maand weg en die ene uitwendige al ruim 2 weken. Hopelijk blijft dat zo! Want hoewel het iets onschuldigs is heeft het een grote impact op je leven.

  Hoe is het nu met jou?

  Reageer
  #8

  Hey Moniek, ikzelf heb er enkele gehad. Heb ze direct laten bevriezen en een grotere is weggeschraapt bij dermatoloog.  Nog 1x na 2 maanden enkele gekregen. Nu zijn we een half jaar verder en niks meer. Ben wel onmiddellijk begonnen met Immunomax met Ahcc beginnen nemen. Had ergens gelezen dat die Chinese paddestoel het virus zou vernietigen.  Nam ook L-lysine.  Heb er geen meer gekregen. Denk dat die supplementen echt gewerkt hebben! Veel succes alvast, het komt goed!

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hoi balen,

  Vroeg me af hoe lang en in welke dosis jij AHCC slikte. En slik je dit nu nog steeds?

  Groetjes

  Reageer
  #10

  Hoi anoniem,

  Wat ben ik blij voor je dat ze wegzijn. Ik hoop dat ze ook nooit meer terug komen. Met mij gaat het nu gelukkig ook goed. Ik ben geen wratten meer tegengekomen de afgelopen 2 maanden. Ik hou het nog steeds goed in de gaten en hoop dat ik er ook vanaf ben. Bedankt voor het delen van je verhaal.
  ps; ik slik dagelijks vitamine d, lysine en multivitamine.

  Reageer
  #11

  Reactie op Balen:

  heey,

  ik heb ook verhalen gehoord over Ahcc en twijfel om er toch voor de zekerheid mee te beginnen. Mcohten de wratten weer terug keren, dan ga ik dat zeker ook doen.

  Welke merk van Ahcc slikte je en wat was de dosering? Hoelang heb je het in totaal geslikt of slik je het nog steeds? Ben erg benieuwd.

   

  groetjes

  Reageer
  #12

  @Moniek

  Fijn te horen dat ze bij jou nu ook weg zijn. Hopelijk blijft dat zo!

  Bij mij zijn ze tot op heden weg gebleven. Heb ze dus maar 3 weken gehad en ben er inmiddels 4 maanden vanaf.

  Ik slik nog steeds de multi vitamine, L-lysine en groene thee-PS capsules. En daarnaast ben ik afgelopen week  ook begonnen met de AHCC omdat ik gelezen heb dat dit het virus elimineert.

  Zodra de GW 6 maanden weg zijn wil ik gaan afbouwen en alleen nog de multi vitamine en AHCC blijven gebruiken.

  Reageer
  #13

  Hallo! Blij om te horen dat er ook mensen zijn die wel positief willen blijven. Ik heb het enorm lastig, sukkel al een dik jaar met GW en op mentaal vlak heeft het al zijn sporen achtergelaten. Ik probeer positief te blijven en tips op te zoeken, maar op de meeste forums zijn het meestal echte horror verhalen die ik lees... 🙁 bij deze, dankjullie wel en ik ga ook eens wat vitaminen gaan opzoeken!! Nog niet mee gestart, maar ga het zeker proberen!

  Reageer
  #14

  In kader van durf te vragen... Het is misschien wat een vreemde vraag... Ik ben op zoek naar lotgenoten, een groepje voor tips en adviezen en waar er mentaal wat gemotiveerd kan worden. Uitgangspunt: positiviteit en steun! Wat vinden jullie daarvan? (ik dacht bv. aan een messenger of whatsapp groep?)

  Reageer
  #15

  In kader van durf te vragen... Het is misschien wat een vreemde vraag... Ik ben op zoek naar lotgenoten, een groepje voor tips en adviezen en waar er mentaal wat gemotiveerd kan worden. Uitgangspunt: positiviteit en steun! Wat vinden jullie daarvan? (ik dacht bv. aan een messenger of whatsapp groep?)

   

  >> Ik heb wel interesse in een Messenger groepje voor tips en adviezen!

  Reageer
Reageer op: POSITIVITEIT
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief