Inwendige wratten

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,

    Ik denk dat ik GW heb aan de ingang van mijn vagina maar volgens mij heb ik ze ook inwendig in de vagina. Als de gynaecoloog mij inwendig onderzoekt dan gebruikt hij een speculum en het is net op die plek, waar dat speculum zit, dat ik denk dat ik GW heb. Weet er iemand hoe GW op die plek behandeld worden? Volgens mij heb ik de GW al heel lang. Met mijn vorige partner heb ik steeds een condoom gebruikt. Maar reeds 10 jaar bleek uit de testen dat ik telkens hpv negatief ben en hij verzekerde mij dat er ook gecontroleerd wordt op de types die GW veroorzaken. Nu heeft mijn gynaecoloog een nieuwe wisser genomen van het weefsel aan de vaginamond. Moet hier nog 2 weken op wachten, krijg geen hap door mijn keel en heb constant paniekaanvallen. Heb het gevoel dat mijn leven voorbij is. Ik heb ook geen partner om dit mee te delen maar ik ben heel zeker dat mijn vorige partner mij niet bedrogen heeft. IK KAN DIT NIET. Kan iemand mij aub een beetje hoop geven?

    Reageer
    #2

    Hoi Marie,

    Uit je verhaal maak ik op dat je regelmatig bij de gynaecoloog komt?  Waarom heeft hij er nooit iets over gezegd als je dit al lang hebt? Vraag er om of het echt GW zijn. Uitwendig kan het behandeld worden met crèmes en inwendig wordt het vaak weggebrand met stikstof of elektriciteit. Normaal ben je er binnen 2 jaar vanaf dus 10 jaar is wel erg zeldzaam. Maak je ook niet te druk. Het is vrij onschuldig alleen cosmetisch minder fijn. Verschillende mensen met GW zijn actief in het forum doorgaan met condyline.

    Reageer
    #3

    Ga dan nou eerst eens naar je huisarts en laat ernaar kijken of je überhaupt wel GW hebt. Je bent gek aan het maken voor iets dat je misschien helemaal niet hebt

    Reageer
    #4

    Bedankt voor jullie reacties. Ik ben bij de huisarts geweest. Ze denkt niet dat ik het heb, ben dan naar mijn gynaecoloog geweest en die wist het ook niet zeker, vandaar de afname van de wisser.  Volgens mijn zussen, die mij ongelooflijk steunen, maak ik mezelf gek. Ik ben niet zo angstig voor de behandeling en het feit dat ze niet zouden verdwijnen na behandeling maar bij het ontmoeten van een nieuwe partner. Wat zeg je dan? Oh ja, ik moet nog even iets kwijt. Ik heb last gehad van GW. Je zou beter het vaccin nemen als je zeker wil zijn dat ze geen wrat vergeten zijn. En om het helemaal belachelijk te maken vrees ik dat ik mijn kinderen ook nog eens besmet heb doordat we soms wel dezelfde handdoek gedeeld hebben. Ik word er zot van en heb zelfs een kalmeringspil moeten nemen.

    Reageer
    #5

    Ik denk dat je je toch vooral zelf aan het gek maken bent voor niks. Praat er eens met een psycholoog over

    Reageer
    #6

    Ja, ik weet het. De angst neemt de rede volledig van mij over. Ik ben zo angstig omdat ik in mijn twintiger jaren een vriend gehad heb die een soort puntje had op de eikelrand. Hij heeft dat laten verbranden bij de dermatoloog maar dat was volgens de dermatoloog geen genitale wrat. Ik heb mij op dat mole t ook laten onderzoeken door de huisarts en die heeft niks vastgesteld. Ondertussen ga ik elk jaar naar de gynaecoloog voor een uitgebreid onderzoek maar die heeft nooit iets vastgesteld. Dinsdag ga ik naar een psycholoog.

    Reageer
    #7

    Het lijkt er eerder op dat het iets hypochondisch is. Als de gynecoloog al zegt dat dat het niet is dan ga je er toch vanuit ? Ze is een specialist?

     

    Reageer
    #8
    • Toen ik kinderen wou met ex-mijn man hebben we ook zonder condoom gevreeën. En ook hij had dan plots zo een puntje. Het is nooit meer dan dat geworden en ook hij is naar de dermatoloog geweest. Die zei dat dat normaal was. Maar het feit is dat mijn gynaecoloog bij mijn laatste bezoek wel twijfelde of het iets was, vandaar het onderzoek met die wisser. Ze kent mij al jaren en denkt waarschijnlijk dat ik het alleen dan zal geloven. Bedankt toch voor jullie bemoedigde woorden.
    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Alles komt goed waarschijnlijk heb je het niet zo wel is het nog niet erg ! Dit ruimt je lichaam ook zelf weer op zonder behandeling je zult verder niks kunnen krijgen door gw het is een onschuldig virus. Ik vertel je dit omdat ik er ook ervaring in heb en erg bang was ik had aan ze ook inwendig dacht ik door gestuurd door de arts en de gynecoloog zei dat het uit eindelijk restanten maagden vlies was, ik kon het moeilijk geloven maar toch is het zo en zal de gynecoloog hier gelijk in hebben

    Reageer
    #10

    Dag Lotte,

    Bedankt voor je berichtje. Kan je beschrijven hoe je maagdenvlies er dan uitzag? Stonden daar precies ook kammetjes of puntjes op?

    Reageer
    #11

    Wat bedoel je precies met kammetjes

     

    uitstulpjes dat leek op huidvlapjes kwam uit de vagina bij de ingang

    Reageer
    #12

    Hallo,

    Vandaag het verlossende telefoontje gekregen dat de test hpv negatief bleek te zijn. Ik heb mezelf er nu echt moeten van overtuigen dat ik geen genitale wratten heb. Toch had ik al appelciderazijn gebruikt waardoor alles nu heel rood lijkt te zijn. Ik voel ook dat sommige stukjes restanten maagdenvlies nu hard geworden zijn. Heeft iemand hier ervaring mee? Best wat kalmerende zalf op aanbrengen zeker?

    Reageer
    #13

    Alles met rust laten niks mee doen, deed ik ook en kreeg een schimmelinfectie leg het erbij neer je bent gezond 🙂

    Reageer
    #14

    Dag Lotte

    Ik wil je graag nog eens extra bedanken voor de moed en de reacties. Ik ben ondertussen in behandeling bij een psycholoog voor mijn hypochondrie.

    Reageer
    #15

    Graag gedaan hoor veel succes, ik snap je gevoel had precies hetzelfde

    Reageer
Reageer op: Inwendige wratten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief