Hoe moet het verder

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben naar mijn gynaecoloog geweest. Ze denkt niet dat ik gw heb maar ze weet het ook niet zeker. Daarom heeft ze een hpv test genomen van het weefsel waar ze over twijfelt. Ik moet 2 tot 3 weken wachten op het resultaat. Vannacht doodsangsten uitgestaan. Ik heb geen vaste relatie en vraag me af hoe je ooit een nieuwe relatie moet aanknopeneens je weet dat gw hebt. Wat een ellende.

    Reageer
    #2

    Hoi Marie ik begrijp je angst en het is inderdaad ook echt niet prettig om gw te hebbenGelukkig bestaan er verschillende behandelingen tegen de wratten dat je er van af kunt komen. Soms kan het lang duren helaas omdat ze in de tijd terug kunnen keren. Maar je komt er ook van af! Dus mocht je ze hebben doorzetten en positief blijven tot je er van af bent... wat helaas wel veel moeite kost.

    dus als je er ruim even van de wratten af bent hoef je echt niet tegen je nieuwe partner niet te vertellen dat je wratjes hebt gehad aangezien je niet besmettelijk bent.

    ik wens je veel sterkte en succes toe! En vergeet niet blijf positief en je komt er wel van af.

    Reageer
Reageer op: Hoe moet het verder


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief