seks en bacteriën

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb een hele vreemde vraag,ik heb zo nu en dan wat wisselende sekscontacten en er valt mij zo nu en dan iets op. Het is wel vreemd maar ik wil hier graag antwoord op.

    Ik heb weleens met een jongen gevreeën die best wel een sterke identieke geur rondom zijn genitaliën had. Na een paar dagen merkte ik dat ik, hoe goed ik mij ook waste, die zelfde geur bij mezelf rook! En ook met name bij mijn geslachtsorgaan. Het heeft weken geduurd. Recentelijk weer met een jongen hetzelfde meegemaakt. Later bleek dat die tweede jongen ook weleens prostituees bezoekt. Ik heb er een theorie over ontwikkeld, namelijk dat iedereen duizenden soorten bacteriën bij zich draagt maar er is bij elk persoon een evenwicht in de soorten maar ook in de hoeveelheid bacteriën. Bacteriën kunnen onderling namelijk ook met elkaar concurreren.

    Als je seks hebt wissel je in feite bacteriën uit met elkaar, waarna de bacteriënbalans wordt verstoord, er komt immers een nieuwe variant binnen. Maar dat kan inhouden dat die bacterie met zijn specifieke geur de boventoon gaat voeren en dat je deze geur bij jezelf gaat ruiken.

    In feite zouden mensen met veel wisselende contacten of bijvoorbeeld prostituees met vele varianten bacteriën in aanraking komen en dus ook met veel sterke of resistente bacteriën. Die hebben immers al heel wat mensen van binnen en buiten gezien.

    Ik zou graag bevestigd willen hebben of dit kan en of meer mensen dit bekend voorkomt.

    Groet Miranda

    Reageer
    #2

    Hallo,

    Ik wil even iets gaan vragen.

    Ik heb al heel lang met mijn vriendin en laatste 5,6 x heb ik brandend gevoel tijdens het klaarkomen. Het duurt maar 5 sec en meer niet. Mijn vriendin heeft ook het zelfde, maar zij heeft dan ook last van haar buik.

    Wat kan dit eigenlijk zijn? Want ik heb geen jeuk of pijn, alleen tijdens het klaarkomen een brandend gevoel van 3-4sec. Als het met condoom gebeurd is er niks aan de hand.

    Met vriendelijke groeten

    Tim

    Reageer
Reageer op: seks en bacteriën


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief