Chlamydia onvruchtbaar ?

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik loop nu al een jaar rond met een vraag in me hoofd.

    Ik zal het uitleggen

    Ik ben nu 19 jaar en op mijn 18de ontdekte ik dat ik chlamydia had. Ik weet niet hoellang ik er al mee rond liep ik had mijn eerste seksuele contact op mijn 14de en dit was onveilig. Ik kreeg medicijnen voor de chlamydia. Op dat moment had ik ook een vriend en hij zij ook de medicijnen te hebben gehad. 4 maanden later hoorden ik dat hij was vreemd gegaan en heb ik mijn gelijk getest. Ik had weer chlamydia en kreeg een sterkere medicijn (10daagse kuur. Daarna heb ik mijn nog is laten testen en gelukkig was ik toen clean

    Doordat ik niet weet hoellang ik heb rondgelopen met chlamydia en het nu twee keer heb gehad ben ik bang dat ik onvruchtbaar ben of andere gevolgen ervan heb.

    Tijdens de seks heb ik soms pijn in mijn onderbuik, ik heb wel gemerkt dat dit ook aan de grote van de penis ligt vergeleken met mijn exen. Na de seks heb ik ook vaak pijn in mijn onderbuik, dit lijkt ook soms valse lucht. Ik heb ook vaak uit het niets pijn in mijn buik.
    (ik heb dit de laatste keer bij de dokter gemeld en het enigste wat hij zij was dat ik misschien niet ontspannen genoeg ben tijdens de seks)

    Sinds een week heb ik nu een raar gevoel bij mijn eierstokken rechts en links. Het lijkt of dat een spier zich samentrekt. Zegt dit iets?

    Omdat ik pas 19 ben weet ik dat de dokter mijn niet test op onvruchtbaarheid. Maar omdat het mijn nu zo achtervolgt en ik vaak uit het niets moet huilen doordat ik een grote kinderwens heb wil ik toch heel graag weten of ik iets heb.

    Kan iemand mijn helpen, misschien tips of zit iemand met het zelfde probleem?

    Ik hoor het graag
    Groetjes !

    Reageer
    #3

    hey meid

    helaas heb ik niet zo een goed nieuws voor jou.

    Ik heb van men achttiende tot men twintigste ook met die ziekte rondgelopen, dus twee jaar eer ze behandeld is geweest. Meteen op men 21ste en daarna nog eens op men 25 kreeg ik te horen dat ik geen kinderen kon krijgen, ben er nu 34 en idd nog steeds kinderloos. de enige manier dat ik het zou kunnen proberen is met invitro.

    Er zijn natuurlijk ook wel vrouwen gekend die ook Chlamidia hebben gehad en die meer dan een kindje hebben.

    Mijn gynecoloog raadde me tot tweemaal toe aan om eerst een half jaar te proberen en daarna een kijkoperatie te doen.
    daar kunnen ze nakijken of de haartjes in je eiertakken die je eicel voortbewegen het nog doen. indien deze hun werk niet meer doen vrees ik helaas het ergste

    veel succes meid, geef de moed zeker niet op, ik heb vrouwen gekend die nu twee kindjes op de wereld hebben gezet maar helaas uit eigen ervaring weet ik dat ik er niet meer moet op hopen

    dikke knuf

    Reageer
Reageer op: Chlamydia onvruchtbaar ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief