Onwaarschijnlijke en onzekere soa-test

Online ZorgZus
 • #1

  Ik ben een jongen van 20 en ik heb sinds een maand leuke meid ontmoet, met wie ik 6 keer onveilige, vaginale en orale seks heb gehad.

  Ongeveer twee weken na de eerste keer met haar kreeg ik klachten die leken op Chlamydia. Ik had pijn bij het plassen, en de zogeheten 'ochtenddruppel.'

  Om er snel achter te komen of ik daadwerkelijk Chlamydia had, heb ik een online urine-test besteld, bij Testalize.me. De resultaten van deze test waren positief: ik had Chlamydia.

  Aan mijn nieuwe chickie heb ik gevraagd om ook een soa-test te doen. Aangezien zij weleens in het verleden onveilige seks heeft gehad, denk ik dat ik de soa van haar heb gekregen. Ik heb immers nooit onveilige seks gehad voordat ik deze chick ontmoette.

  Nu wordt het bizar. Deze chick heeft een soa-test gedaan bij de huisarts, en wat denk je? Negatief. Ik begrijp niet hoe dat mogelijk is.

  Inmiddels zit ik aan de antibiotica, en binnenkort kan ik weer zonder condoom mijn entree maken bij haar. Maar deze situatie zit me toch dwars. Want, ik heb geen idee hoe ik aan chlamydia ben gekomen als mijn huidige chickie het niet had. En, dit betekent dus ook dat ik 6 keer onbeschermde seks heb gehad met haar, en het niet heb overgedragen. Daarnaast is het onwaarschijnlijk dat chlamydia tijden lang onder de radar is gevlogen, en ineens mij klachten bezorgt nu ik deze chick heb ontmoet.

  Daarom ben ik bang dat haar test fout is, of dat mijn test fout is. Ik wil gewoon niet hebben dat ik binnenkort weer chlamydia heb, omdat ik op grond van verkeerde info dacht dat ik deze bloem onbeschermd kon bestuiven.

  Hoe kan ik zeker weten dat mijn chick chlamydia vrij is?

  Reageer
  #2

  De vraag is natuurkijk of ze een test heeft gedaan of niet al een behandeling heeft gehad. Soms willen mensen niet graag toegeven dat ze een soa hebben of hebben gehad. Als jij met niemand anders enige vorm van seks hebt gehad, moet het in ieder geval van haar komen.

  Reageer
  #3

  Ik ben er zeker van dat ze zich niet heeft laten behandelen. Ook heb ik wel eerder seks gehad, maar beschermd. De laatste keer, voordat ik deze meid heb ontmoet, was ongeveer een jaar geleden.

  Ik kan de resultaten van de tests niet verklaren.

  Maar dank voor uw reactie.

  Reageer
  #4

  Je hebt het in keder geval van hasr gekregen, daarover bestaat dan geen twijfel

  Reageer
Reageer op: Onwaarschijnlijke en onzekere soa-test
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief