Klachten houden aan??

 • #1

  Hallo,

  Van mijn recente ex heb ik Mycoplasma en chlamydia gekregen.

  VorigeVorige weekhweek ik een kuur gekregen voor chlamydia en Mycoplasma. Hier kreeg ik dag 1000 mg azitrominide en 250 gram de vier dagen erna. Ik merkte het op door in mijn plasbuis te drukken waarna er witte afscheiding uit komt. Wat mij zorgen baart, is dat dit nog steeds is! Na de kuur. Betekent dit dat de kuur niet heeft geholpen!?

  Ps. Anderhalf jaar geleden heb ik als het ware lopen van hanessen met mijn vriendin. Hierin was bij ons 2x chlamydia geconstateerd en behandeld. Na een test bleken we het beiden niet te hebben.

  Reactie
  #2

  Het kan wel 7-10 dagen na de kuur duren voordat alle klachten weg zijn. 3 weken na de kuur kun je een controle test laten doen

  Reactie
  #3

  Hoi John,

  Dank voor je antwoord. Had er voor mijn gevoel weinig vertrouwen in, helemaal omdat ik gisteren ook nog eens een enorm opgeblazen gevoel bij mijn blaas had. Vanochtend stond ik op en is de afscheiding inderdaad tot bijna niet meer aanwezig. De lichte druk bij mijn bekken voel ik nog steeds, maar zou misschien stress kunnen zijn.

  Ik ben zo verschrikkelijk blij, als ik deze dans (ook) ontsprongen heb. Al duurde het te lang, is mijn les geleerd. Spelen met je gezondheid is het niet waard. De stress ook niet

  Reactie
  #4

  Hoi John,

  Kunnen klachten 7 - 10 dag aan blijven houden tot na afloop van de kuur? Of begin kuur

  Reactie
  #5

  Na de kuur

  Reactie
Reageer op: Klachten houden aan??
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief