Vage klachten penis

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Vanaf de zomer heb ik om de paar weken last van een nat gevoel bij mijn eikel.  Hij lijkt niet echt anders gekleurd ofzo. Mijn boxer voelt dan ook klam. In de tijd daarna heb ik geen gemeenschap gehad. Telkens wil ik naar de dokter gaan maar dan gaat het weer een poosje weg. Het heeft verder geen kleur en zie ook niets in mijn boxershort deze voelt alleen vochtig.

    Naast het natte gevoel eigenlijk geen klachten. Ik vind het vreemd dat het telkens maar van korte duur is. Volgens mij is het met chlamydia oid niet o0 deze manier?

    Kan iemand mij hiermee helpen?

     

    Daarnaast had ik het met een kameraad.over. Wij vertrekken binnenkort naar een gebied waar malaria is. Hier hebben we doxycyxline voor gekregen.  Hij zei dat hij dit met een chlamydia besmetting ook heeft gehad. En dat als het zoiets zou zijn het wel met deze pillen word opgelost omdat we die toch gaan gebruiken..  dat.lijkt me stug?

     

     

    Reageer
    #2

    Ik zou dat toch vooral niet doen. Voordat je antibiotica gaat nemen, moet je toch eerst eens zeker weten of je een soa hebt ja of nee. Laat een soa test doen

    Reageer
    #3

    Dat ga ik ook doen.

    Is het vaker dat dit opkomt en weer afneemt de klachten?

    Reageer
    #4

    dat zou kunnen

    Reageer
Reageer op: Vage klachten penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief