Vage klachten

  • #1

    Beste allen,

    Ik heb op 16-11-2018 seks gehad met een prostituee, waarna ik vrij snel vage klachten heb gekregen. Ik heb na het sekscontact mijn geslachtsdeel heel goed gewassen met verschillende zeepjes/badedas. In de eerste week kreeg ik meteen kleine rode vlekjes op mijn eikel en mijn voorhuid was heel droog. Ik ben vervolgens compleet in de stress geraakt. Waarna ik nog meer klachten begon te ervaren. Ik kreeg buikpijn en pijn in mn balzak/liezen. Trouwens nadat ik de rode vlekjes had opgemerkt, ben ik begonnen met het smeren van een schimmelzalf, omdat ik hier echter een jaar geleden ook last van had, dus ik hoopte dat het weer een schimmel zou zijn. Overigens gingen de vlekjes wel weg na het smeren van de zalf. Maar echter zoals ik net al aangaf kreeg ik vervolgens meer klachten. Voor de zekerheid heb ik mij toen laten testen via soapoli-online (zelftest) op chlamidia en gonneroe, hieruit kreeg ik te zien, dat ik daar geen last van had. Echter bleven de symptomen zich opstabelen. Ik kreeg eenpaar dagen lang (lichte) hoofdpijn en ik voelde mij lusteloos en had weinig eetlust. Ik heb toen besloten om nogmaals mij te laten testen op chlamidia en gonneroe, wederom geen resultaat. In de tussentijd heb ik seks gehad (geen prostituee) waarna ik weer vlekken op mijn eikel kreeg. Ik heb hier een foto van gemaakt en laten zien bij mijn huisarts. Die heb ik vervolgens mijn verhaal verteld en die zei toen dat het waarschijnlijk een schimmelinfectie was. Hiervoor heb ik eenmalig een pilletje ingenomen, waarna naar mijn mening mijn penis verbeterde. Echter heb ik een week na het innemen van het pilletje weer seks gehad waarna er weer vage klachten ontstonden. Ik heb vervolgens een HIV en syfilis test besteld bij soapoli-online en opgestuurd naar hun lap, waaruit geen resultaat kwam (dus volgens de test geen hiv of syfilis) echter heb ik wel blijven de klachten. Echter nu 2 weken na het laatste sekscontact ervaar ik een geirriteerde eikel/plasgaatje en soms na het plassen een licht branderige eikel/ uiteinde van het Plasgaatje. Ook ervaar ik de laatste weken soms buikpijn en ben ik voornamelijk de laatste dagen slecht in orde (griep, verkoudheid, rillingen etc..) (dit kan ook komen door de wintersport, waarna ik de griep heb gekregen) echter maak ik mij de laatste tijd sinds het scheuren van mijn condoom op 16-11-2018 heel erg druk en ben ik continu bezig met het

    Reageer
    #2

    Het inspecteren van mijn geslachtsdeel. Ook ben ik continu bezig met of ik iets voel ofdat ik symtomen voel.

     

    Kan iemand mij misschien verder helpen? Ik ben ten einde raad. Ik heb voor de 4de keer een volledige set besteld om mijzelf te laten testen op soa’s dit keer op chlamidia, gonneroe, syfilis, HIV en trichomonas. Als goed is krijg ik morgen de uitslag. Ook ga ik morgen wederom na de dokter toe, maar misschien kan iemand mij hier ook helpen?!

    Reageer
    #3

    Dan wordt het tijd om de schimmelinfectie een keer goed aan te pakken. Ga dus naar de huisarts en vraag om een andere behandeling

    Reageer
    #4

    Beste Tandor,

     

    kan het niet toch een andere soa zijn? Of dat de uitkomst van de test niet goed is?

    Want hoezo heb ik dan allemaal klachten die lijken op een soa. Het raarste vind ik de pijn in mn ballen/liezen. Dit kan toch niet komen door een schimmelinfectie. Ook daarbij dat ik weinig eetlust heb etc.. maakt het voor mij een rare stressvolle situatie. En dat ik de laatste dagen grieperig ben etc.. kan toch geen toeval zijn!

    Reageer
    #5

    50% van de Nederlandse bevolking is grieperig.  Het heerst.   je angst en de spanningen kunnen dit soort klachten wel veroorzaken. Met name je bekkenbodemspieren. Ik zie ook geen klachten van een soa, hooguit een schimmelinfectie

    Reageer
    #6
    1. Beste Tandor/ allen,

    Even voor mijn beeldvorming, bestaat de mogelijkheid dat ik een soa in mijn mond heb opgelopen, doormiddel van het vingeren/bestasten van de prostituee en vervolgens niet goed mijn handen heb gewassen of in de tussentijd mijn handen in mijn vingers in mijn mond heb gestoken?

     

    wellicht dat er na het handen wassen nog geinfecteerd vocht onder mijn nagels is blijven zitten en ik vervolgens ben gaan nagelbijten. Loop ik hierdoor gevaar op een infectie/soa in mijn mond?

     

    groetjes Willem

    Reageer
    #7

    Nee, dat is toch echt te ver gezocht

    Reageer
    #8

    Beste Tandor,

     

    Heel erg bedankt voor het beantwoorden van mijn vragen!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoi Willem en Tandor,

    ik heb ongeveer een soort zelfde geval. Ik heb ongeveer 2,5 week geleden (beschermde) seks gehad met een prostituee. Naar mijn mening is dit allemaal goed gegaan, maar na ongeveer iets langer dan een week, kreeg ik ook vage klachten. Hierbij werd ik toch wat angstig, dat ik misschien toch een soa heb opgelopen tijdens het sex contact met de prostituee. Misschien doormiddel van bacterien van op de condoom? Of dat misschien de condoom gescheurd is? (Ik kan mij de situatie niet zo goed meer herinneren)

    maar ik heb dus klachten gekregen na ongeveer een week na het sekscontact. De klachten waren: - soms lichte korte jeuk. - moeite met plassen. -nadruppelen van urine. -loze aandrang. - soms steken in mn plasbuis.

    Ook heb ik soms buikpijn en last van mijn blaas. Ik heb mijn urine ingeleverd bij de huisarst, en daar kwam verder niets uit met betrekkjng tot een blaasontsteking.

     

    Nu ben ik dus ten einde raad en hoopte dat iemand mij hier verder kan helpen?

    Reageer
    #10

    aanvulling;

     

    ik twijfel daarbij of het een soa is of iets anders?  Kan het ook te maken hebben met mijn darmen?

    Ik heb mij een tijd geleden ook in een stress volle situatie gezeten, omdat ik toen net zoals bij willem een gescheurde condoom had. Daar heb ik toen ook op soa’s getest en daar kwam uit dat ik geen soa had. Echter had ik toen ook allemaal klachten die leken op een soa. Hierdoor stress ik hem nu vrijwel meteen, met de paniek dat het ditmaal wel een soa is, ondanks de seks met condoom.

    De klachten van toen, lijken ditmaal toch anders al hoewel er ook overeenkomsten zijn.

    Is blaasontsteking kan het in ieder geval niet zijn, maar wat dan wel?

    wie kan mij helpen?

    Reageer
    #11

    Waarom heb je dan niet op een soa laten testen als je daar bang voor bent?

    Reageer
    #12

    Beste Tandor,

    Ik heb al de testen besteld, maar moet daarop wachten tot maandag! Echter ben ik ondertussen aardig gespannen en daardoor opzoek naar eventuele oorzaken.

    Vandaar dat ik hoopte dat iemand mij verder kan helpen. Kan het volgens jou een soa zijn (ondanks het gebruik van een condoom) of wat kan het eventueel anders zijn?

    help me aub, want zoals ik zeg moet tot maandag wachten en dan nog wachtwn op de uitslag, dus hoop via hier enige oplossingen of adviezen te ontvangen!

    Reageer
    #13

    Ik acht een soa niet erg waarschijnlijk. Misschien toch stress/angst of je bekkenbodemspieren

    Reageer
Reageer op: Vage klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief