Vage klachten

  • #1

    Hallo iedereen, zou iemand mij kunnen helpen?

    Klachten
    - heftige pijn links in de linkeronderbuik/navel. De pijn is er niet altijd, het komt en het gaat. Ik heb geen idee waardoor het wordt beïnvloed, het is er spontaan. Wanneer de hevige pijn er is, doet het heel veel pijn tijdens het plassen, net alsof er een haak door mijn linkeronderbuik / navel gaat. Ik kan dan ook niet rechtop staan, want dan heb ik ook weer het pijnlijke/stekende gevoel in mijn onderbuik/ navel. Normaal heb ik geen klachten tijdens het plassen, dus alleen wanneer die pijn spontaan er is. Ik heb dit nu ongeveer een half jaar.

    Nieuwe klachten
    - aanhoudende wazige pijn linkeronderbuik. Dit is een constante lichte pijn, het komt en het gaat niet.
    - Nu ook het gevoel meer door de de rechter onderbuik heen, dit had ik vannacht spontaan in hevige steken. Daarna werd het weer wat minder, maar ik blijf het in de verte voelen.
    - Sterke urine geur (ammoniak)
    - Aandrang om te plassen maar, dan komt er heel weinig tot niets
    - Geel achtig afscheiding uit de vagina
    - Veel winderigheid

    Ik heb ongeveer 2 weken terug last gehad van ontlasting dat niet kwam. Ik had constante loze aandrang en als ik dan moest na ongeveer twee dagen, was het net zo groot als een 5 cent muntje. En daarna kwam het ik brokken er uit. Ongeveer twee brokken per keer. Dit herhaalde zich iedere keer. De ontlasting was niet droog zoals bij obstipatie, gewoon vochtig. Nu ongeveer twee dagen heb ik geen last meer van loze aandrang, maar wel dat mijn ontlasting niet mooi is. Dan weer in twee losse kleine stukken, dan net een koeien flats, dan weer 5 cent munt en heel soms is het wel een normale drol. Ik eet wel genoeg vezels, beweeg voldoende en ik eet gezond.

    De mevrouw die een echo maakte zei dat er verder niets te zien was, alleen wat lucht in de darmen. Ik heb ook mijn urine nog ingeleverd. Het was in het begin niet duidelijk of het een blaasontsteking was dus ze hebben de urine op kweek gezet, maar dat was negatief.

    De assistente van de huisartsenpraktijk vroeg of ik misschien een soa kon hebben maar ik heb verder geen zweertjes, wratjes, blaartjes of andere symptomen daarvan.

    Ik ben voor de tweede keer naar de huisarts gegaan en weer opnieuw mijn klachten genoemd en ook de nieuwe klachten. Hij zei dat hij kon uitsluiten dat er verder niets ernstigs aan de hand was. Hij zei dat het door mijn androgel (testosteron) gebruik komt, dat mijn hele lichaam op de hobbel is.

    Ik heb van de huisarts Microlax (klisma) en Macrogol / Elektrolyten gekregen. Dit zou volgens hem moeten helpen. Kan iemand mij vertellen of ik dit gewoon moet gebruiken en moet afwachten of dat het toch niet vertrouwd is en andere stappen moet ondernemen?

    Ter informatie:
    - ik ben 18 jaar oud
    - ik ben een biologische vrouw
    - Ik heb de diagnose genderdysforie. Ik gebruik nu ongeveer 7 maanden testosteron.

    Met vriendelijke groeten,

    Noah van Delden

    Reageer
    #2

    Als je huisarts je iets voorschrijft, dan zou ik dat idd gaan gebruiken en niet aan mensen op een forum (waar geen artsen zijn) vragen of je het gebruiken moet of niet.
    Als het na de voorgeschreven periode niet blijkt te werken of je klachten eerder veranderen of verergeren, dan ga je terug naar de huisarts en bespreek je dat met de huisarts.
    Zodat deze daarop kan inspelen en jou informatie in je dossier terecht komt.
    Advies of vragen over voorgeschreven medicatie kun je daarom beter bij je huisarts of behandelend arts neerleggen.

    Reageer
Reageer op: Vage klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief