Chlamydia of andere SOA?

Online ZorgZus
  • #1

    4 weken geleden kreeg ik in een massagesalon een happy ending terwijl ik de masseuse vingerde. Bij het klaarkomen heb ik met de hand waarmee ik vingerde heel kort (hooguit enkele seconden) mijn penis aangeraakt zodat het zaad niet overal heen zou spuiten, weet niet zeker of ik mijn eikel heb aangeraakt. Kan ik nu een soa hebben opgelopen? En zo ja welke?

    Heb de afgelopen weken door de stress veel gelet op klachten, moet regelmatig plassen en durf geen sex te hebben met mijn vrouw.

    Reageer
    #2

    Theoretisch zou je zo een soa kunnen oplopen. Herpes of genitale wratten.. Andere soa's zijn niet erg waarschijnlijk. Helaas zijn beiden niet te testen. Herpes zul je echter niet hebben,anders had je al lang klachten moeten hebben gehad.

    Reageer
    #3

    Beste John,

     

    Dankjewel, dat stelt me gerust. Ik merk dat ik overal op let nu omdat ik las dat je ook Chlamydia en Gonorroe met de handen kunt overdragen. Check wel twintig keer per dag of ik uitscheiding heb en soms vind ik dan een transparante druppel...

    Uit jouw bericht begrijp ik dat ik me over deze soa's dus geen zorgen hoef te maken?

    Reageer
    #4

    Ik zou me daar in ieder geval geen zorgen over maken

    Reageer
    #5

    Dank voor je reactie John.

    Heb nog een laatste vraag. Als men het dan heeft over het overbrengen van een SOA zoals Chlamydia en Gonorroe dmv de handen, wat wordt er dan bedoeld? Dat het contact intensiever en langer is dan ik heb gehad? Of is indirect contact uberhaubt geen risico.

     

    Reageer
    #6

    Direkt intensief contact.

    Reageer
    #7

    Nu ben ik in verwarring. Bedoel je nu te zeggen dat Chlamydia en Gonorroe dus helemaal niet via de handen kan worden overgedragen? Of bedoel je dat het contact via de handen veel intensiever moet zijn?

     

    Sorry dat ik dit zo specifiek vraag, maar heb behoorlijk stressvolle weken achter de rug omdat ik zo bang ben voor een soa.

    Reageer
    #8

    Het moet dan direkter in intensiever zijn.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het spijt me dat ik je nog even moet lastigvallen.

    Vanochtend heb ik een zaadlozing gehad en daarna  geplast. Er kwam toen naast de urine ook wat doorzichtig slijm mee waarvan ik vermoed dat dit een restant sperma is.

    Zojuist (een paar uur later) weer even naar de wc geweest en toen precies hetzelfde. Kan dit nog steeds een restant sperma zijn of is dit SOA-gerelateerde afscheiding?

    Reageer
    #10

    Als aanvulling hierop, het slijm kwam eruit nadat ik had geplast

    Reageer
    #11

    De enige soa die je zo theoretisch zou kunnen oplopen is herpes of genitale wratten. En die geven geen afscheiding. Het al dus sperma of voorvocht zijn

    Reageer
    #12

    Dat zou me moeten geruststellen John maar dat doet het momenteel niet. Vanmorgen geen uitscheiding gezien tijdens het plassen en maar 10 minuten daarna wel  wat plakkerigheid toen ik onder de douche wilde stappen. Ben zo bang dat het wel Chlamydia is en dat ik mijn vrouw heb besmet. De kans is 100% zeker dat je op de beschreven manier geen Chlamydia of Gonorroe kunt oplopen? Mijn penis voelt door de dag heen ook wat klam, waarbij ik nu ook denk dat dat komt door wat uitgelopen afscheiding. Bij het plassen heb ik overigens geen pijn.

    Zit me constant af te vragen of ik wel goed heb opgelet. Of het gekomen kan zijn door de handdoek die gebruikt is bij het wegnemen van het sperma destijds. Of dat het komt ik omdat ik me eenmaal thuis heb gewassen en toen ook mijn penis heb aangeraakt.

    Heb zoveel angst momenteel, ik zie de hele relatie en alles daarbij in duigen gaan. Ben constant gefocussed op mijn lichaam. Weet niet meer wat te doen..

    Reageer
    #13

    ter aanvulling, na de zaadlozing van gisterochtend geen orgasme of opwinding meer gehad...

    Reageer
    #14

    na 10 minuten weer gekeken, nog meer afscheiding. Ben radeloos

    Reageer
    #15

    Beste John, Zou je als je tijd hebt alsjeblieft kunnen reageren? Ik weet niet meer wat te doen. Ben zo geschrokken van de uitscheiding dat ik aan niet anders meer denk dan Chlamydia. Ik zou het nav jouw uitleg zo graag naast me neerleggen maar door de afscheiding lukt dat niet meer...

    Reageer
Reageer op: Chlamydia of andere SOA?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief