Na diverse neg. Test toch positief

 • #1

  hallo ik stel deze vraag namens mijn dochter, ze heeft nu 3,5 jaar een vaste relatie daarvoor had ze een vriend die vaak vreemd is gefaan. Voor dat ze deze relatie aanging hebben ze beide een test gedaan om te kijken of ze een soa hadden deze test gaaf aan beide geen soa test was via ggd, nadat mijn dochter  vaak klachten had na een paar maanden nieuwe test laten doen deze gaaf aan geen soa, nu heeft ze een mirena spiraal laten plaatsen 4 maanden geleden en heeft ze weer veel klachten! Bloedverlies pijn in de buik pijn bij vrijen. Voor het plaatsen van de spiraal trouwens weer getest ook deze was prima! Nu dus maar weer test laten doen vanwege de aanhoudende klachten nu blijkt ze ineens chlamidyia te hebben? Hoe kan dit in hemels naam ze weten beide zeker dat geen van twee vreemd zijn gegaan. Zijn dolgelukkig met elkaar dus  niemand snapt waar ze get van heeft! Kan dit iets sluipends zijn wat ze heeft overhouden vsn haar vorige relatie? Lijkt me sterk weet iemand hoe dit kan?  Gr een bezorgde moeder oja haar vriend gaat csbdaag naar de huisarts

  Reactie
  #2

  Tja..... er is dan toch eentje vreemd gegaan .....het kan onmogelijk een oude infectie zijn. Dan was er eerder een positieve test geweest.

  Reactie
  #3

  het kan zijn dat de soa op het moment van testen bij de GGD nog niet bij de jongen getoond kon worden maar er wel al was.

  Reactie
  #4

  Dat zou kunnen, maar dan moet de infectie korter dan 1 week voor de test hebben plaats gevonden

  Reactie
  #5

  Die kans is heel klein. Daarnaast zou ze veel eerder dan besmet zou zijn en in een eerdere test naar boven gekomen. Daarnaast klaart een man eigenlijk altijd chlamydia binnen 6maanden. Watvoor test heeft je dochter de laatste keer gehad?

  Reactie
Reageer op: Na diverse neg. Test toch positief
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief