Test veilig?

 • #1

  Ik heb anderhalve week kort onveilig contact gehad met een vrouw, enkel de geslachtsdelen kort over elkaar gewreven. Verder alles met condoom gedaan. Nu heb ik 4 dagen hierna klachten gekregen die lijken op een soa: aandrang om te plassen, soms lichte irritatie van mijn plasbuis maar dit is verwaarloosbaar en algehele sensatie in mijn zaakje af en toe.

  Ik heb me na 10 dagen laten testen op chlamydia en gonorroe en deze waren beiden negatief. Hoe betrouwbaar is deze uitslag? En moet ik me na 14 dagen weer laten testen?

  Belangrijk misschien om te melden, maar ik heb al twee keer eerder soortgelijke klachten gehad en toen bleek er ook geen sprake van een soa en ging het vanzelf weer weg. Ik ben toen ook getest op Mycoplasma.

  Ik merk dat ik er nu enorm veel stress van krijgt en dit lijkt de klachten ook te verergeren. Kan iemand mij adviseren?

  Reageer
  #2

  Als de klachten van een soa zouden zijn, had je bij 10 dagen een positieve test kunnen hebben. Denk dat niet dat het door een soa wordt veroorzaakt. Je hebt namelijk de klachten eerder gehad en toen was er ook geen soa vastgesteld.
  Overspannen bekkenbodemspieren kunnen dit soort klachten ook veroorzaken

  Reageer
  #3

  Bedankt voor je reactie, dat stelt enorm gerust. Ik merk dat mijn klachten ook afnemen naarmate ik meer in staat ben te ontspannen. Raad je aan om nog een test te doen na 14 dagen of denk je dat dat niet nodig is?

  Reageer
  #4

  Ik denk niet dat het nodig is. Hooguit ter geruststelling voor jezelf

  Reageer
Reageer op: Test veilig?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief