Bang voor soa in keel of is het stress?

 • #1

  Hi,

  Ik heb iets meer dan één maand geleden een andere man gepijpt om eens te experimenteren. In minder dan een week kreeg ik wat klachten van keelpijn. Na ongeveer 1,5 week zag ik wat witte puntjes op mijn amandelen (inmiddels weer weg), en voor de rest eigenlijk geen klachten gehad, geen wondjes, geen aften, alleen wat droge lippen (maar ik drink ook standaard te weinig water). ik heb ongeveer 1,5 week gewacht toen een test gedaan op Gonorroe en Chlamydia en die was negatief. Om toch zeker te zijn heb ik medicijnen gekregen tegen Gonorroe en Chlamydia. Echter bleef ik een beetje bang, en heb ik na ongeveer 2 weken ook bloed afgenomen voor een Syfilis test. Deze was gelukkig ook negatief, maar ook uit voorzorg medicatie gekregen (2 spuitjes in mijn bil). Nou blijf ik er zeer gestrest over, en blijf ik wat irritatie houden in mijn keel, verstopte neus en voor mijn gevoel ook wat irritatie onder mijn onderste oogleden.

  Zoals ik al aangaf zijn alle testen negatief, en ben ik uit voorzorg goed behandeld. Kan het zijn dat ik mezelf gewoon gek maak van de stress? Buiten deze situatie sta ik namelijk ook onder enorme stress van een eigen zaak in een moeilijke periode. En dat de combinatie van slaap te kort en het globusgevoel principe zich zo uiten? Of zou ik ook gewoon door het pijpen een 'algemene' infectie kunnen hebben gekregen wat voor irritatie heeft gezorgd? Ik heb namelijk wel tussendoor gerookt (niet meer als 2 sigaretten per dag) en dat de irritatie daardoor wat aanblijft?

  Ik hoor graag jullie bevindingen, en alvast enorm bedankt.

  Reageer
  #2

  Vreemd verhaal dit. Een negatieve test betekent geen soa.

  Bovendien kan ik me haast niet indenken dat een arts blind (dus uit voorzorg) syfilis injecties gaat geven. Dat is niet in lijn met het protocol.

  Reageer
  #3

  Hi,

  Snap ik, dit kan ik even toelichten: Ik ben één week na het 'incident' naar Thailand gegaan voor 3 weken vakantie. Toen de witte puntjes op mijn amandelen zichtbaar werden begon ik stress te krijgen, en ben ik naar een SOA kliniek in Bangkok en week later hun zuster afdeling in Chiang Mai gegaan. Dit was overigens geen achterdochtige tent, stond online goed aangeschreven met meerdere internationale reviews, het zag er zeer netjes uit, professioneel, en engels pratende personeel. Goed, ik heb daar de situatie uitgelegd, en aangedrongen dat ik vanuit de angst en nog paar weken onderweg zou zijn toch heel graag de medicatie uit voorzorg wou willen hebben. Daar hebben ze mee ingestemd.

  Reageer
  #4

  Het verhaal wordt alleen maar vreemder.

  Heb je niet gewoon last van angst of mogelijk zelfs een angststoornis?

  Reageer
  #5

  Ik kan mij voorstellen dat het wazig overkomt. Het is niet dat ik speciaal voor dit naar Thailand ben gegaan, mocht u dat denken. De vakantie stond al maanden gepland, de week voor de vakantie heb ik de seksuele handelingen verricht. Net voordat ik ging merkte ik dus de keelpijn op, maar had niet meteen verband gelegd met een soa in mijn keel. Zodra ik zag dat er witte puntjes op mijn amandelen kwamen begon ik me zorgen te maken en te googlen. Daar werd ik redelijk angstig van, dus daar had ik zeker last van angst. Toen ben ik meteen naar de kliniek gegaan die zo goed stond aangeschreven op google, en vanaf daar begint het verhaal hierboven.

  Ik was vooral nu nog benieuwd of een ontsteking/irritatie in de keel naar het pijpen ook meteen een soa zou betekenen, en aangezien ik al wel uit voorzorg de medicatie heb ontvangen dat het niet te vroeg is toegediend waardoor een eventuele soa zich alsnog kan doorzetten.

  Los van het verhaal, ben ik zeker de afgelopen maanden zeer gestresst m.b.t. mijn zaak, waar angst zeker hier en daar zijn optreden heeft gemaakt. Aangezien de keelpijn symptomen zijn begonnen naar de seksuele handeling legde ik de link automatisch met dat voorval. Zoals ik ook aangaf, ben ik op alle testen negatief getest, en zijn de enige symptomen ontstoken amandelen met irritatie/brok in de keel gevoel. Wie weet zit er ook een link naar de stress van mijn zaak.

  Reageer
  #6

  Alle testen zijn negatief , je hebt voor alle soa’s ook nog medicatie gehad voor de zekerheid. Wat wil
  Je nog meer. Hou er mee op en ga verder met
  Je leven

  Reageer
Reageer op: Bang voor soa in keel of is het stress?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief